Ρόδος: Πώς 44χρονος έπεσε σε ερωτική παγίδα μέσω Snapchat – Τον απειλούσαν για 1.000 ευρώ

Σε ερωτική παγίδα μέσω Snapchat έπεσε ένας 44χρονος στην Ρόδο με την υπόθεσή του να διερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. Ο 44χρονος έχει υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για εκβίαση.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου έλαβε ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram από μια γυναίκα με όνομα λογαριασμού «elizabethana526» η οποία του είπε ότι είναι 19 ετών και θέλει να ανταλλάξει μαζί του φωτογραφίες και βίντεο και να «περάσουν καλά».

Ο 44χρονος Ροδίτης πείσθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr,  και τότε η εμφανιζόμενη ως 19χρονη του είπε να κατεβάσει στο κινητό του την εφαρμογή «snapchat» για να συνεχίσουν την επικοινωνία τους και να αποστείλει ο ένας στον άλλο ερωτικό υλικό.

Ο 44χρονος πράγματι κατέβασε την εφαρμογή, δημιούργησε προφίλ και άρχισε να συνομιλεί με την 19χρονη σε προφίλ που φαινόταν να έχει στην εφαρμογή με το όνομα «Emily Taylor».

Άρχισε έτσι να του στέλνει φωτογραφίες με εσώρουχα, ημίγυμνες και βίντεο στο οποίο ήταν γυμνή και του ζήτησε να κάνει το ίδιο.

Ο 44χρονος πράγματι της απέστειλε στο Snapchat δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται γυμνός. Στο υλικό δεν φαινόταν όμως το πρόσωπό του.

Η «19χρονη» του απάντησε ότι της αρέσει αυτό που βλέπει, αλλά θέλει να φαίνεται και το πρόσωπό του και τότε της έστειλε ένα βίντεο που ικανοποιούσε τις απαιτήσεις της… με το πρόσωπό του. Με το που έλαβε το βίντεο άλλαξε τον τρόπο που συνομιλούσε μαζί του και του είπε ότι έχει βγάλει στιγμιότυπα από όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που της έστειλε γυμνός. Τον απείλησε ότι αν δεν της στείλει το ποσό των 1.000 ευρώ μέσω της εφαρμογής «PayPay», θα τις στείλει σε όλους τους φίλους του στο Instagram και θα τις δημοσιεύσει στις ειδήσεις. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ