Revenge porn στη Ρόδο: Βιντεοσκόπησε την πρώην σύζυγό του με τον εραστή της και ανέβασε «ροζ» υλικό στα social media

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Μία γυναίκα 23 ετών κατήγγειλε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο την ίδια να βρίσκεται σε «ιδιαίτερες» στιγμές με τον νυν σύντροφό της και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία της από το επίμαχο σκηνικό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η 23χρονης υπέβαλε μήνυση κατά του 32χρονου εν διαστάσει συζύγου της, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δημοσιοποίησε την φωτογραφία της, αλλά πήγε και έξω από το σπίτι της, όπου της επιτέθηκε φραστικά και την εξύβρισε.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Η 23χρονη ζητεί να κινηθεί η ποινική διαδικασία σε βάρος του 32χρονου για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της εξύβρισης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί από τον περασμένο Μάιο (2023). Το συγκεκριμένο περιστατικό που καταγγέλλει η 23χρονη, φέρεται να συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν συναντήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης.

Όπως περιγράφεται στη μήνυση, η 23χρονη αποχώρησε και πήγε σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της. Λίγες ώρες αργότερα ο 32χρονος κατηγορείται ότι μετέβη έξω από την οικεία της εν διαστάσει συζύγου του και άρχισε να φωνάζει και να εξυβρίζει τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφό της.

Αμέσως κλήθηκε και η Αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκε η 23χρονη ότι ο 32χρονος είχε αναρτήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό της.

Η ίδια αναφέρει στην έγκληση που έχει υποβάλει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ότι ο 32χρονος φέρεται να την βιντεοσκόπησε με το κινητό του από την ανοικτή μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου της, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, και η οποία ήταν ανοικτή λόγω της ζέστης.

Μάλιστα η 23χρονη τονίζει μεταξύ άλλων ότι φιλικό της πρόσωπο την ενημέρωσε για την ανάρτηση του εν διαστάσει συζύγου της, ενώ η ίδια αρχικά αδυνατούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Διαπίστωσε ότι ήταν αλήθεια, όταν της έστειλαν την επίμαχη φωτογραφία. Πλέον, η νεαρή γυναίκα ζητεί να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του 32χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ