Ρέθυμνο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την δολοφονία του 46χρονου; Τα νέα στοιχεία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αστυνομικές αρχές πίσω από την δολοφονία του 46χρονου, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου.

Ρέθυμνο: Μία προσαγωγή για τη δολοφονία του 46χρονου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Όπως όλα δείχνουν, το σενάριο της βεντέτας φαίνεται πως απομακρύνεται, με δεδομένο ότι το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν πλέον τις δοσοληψίες του με ανθρώπους της νύχτας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η Ασφάλεια Ρεθύμνου, που διερευνά την υπόθεση, προσπαθεί να βρει την «άκρη του νήματος», εξετάζοντας τα πιθανά κίνητρα των δραστών της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο το θύμα να είχε ανοικτές διαφορές και δοσοληψίες.

Ρέθυμνο: Φόβοι για βεντέτα πίσω από την δολοφονία του 46χρονου – Είχαν σκοτώσει τα δύο αδέλφια του

Η φονική ενέδρα

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός  από την σύζυγό του, η οποία τον αναζητούσε, το απόγευμα της Παρασκευής. Έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωματόδρομο που οδηγούσε στα χωράφια του. Δυο αδέλφια του είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο, θύματα βεντέτας ανάμεσα σε μέλη τριών οικογενειών, η οποία είχε αρχίσει από το 1994.

Ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο 46χρονο και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με καραμπίνα στο κεφάλι. Είχε απασχολήσει τις αρχές για πληθώρα ποινικών αδικημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, καταπατήσεις εκτάσεων.

Ρέθυμνο: Τι «δείχνουν» τα στοιχεία για τον 46χρονο που εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

«Το θύμα είχε ζήσει τραγικά γεγονότα που τον “σημάδεψαν” και καθόρισαν τη συμπεριφορά του. Είναι καιρός να σταματήσουν πια τα καπετανιλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Από τις έρευνες των αρχών, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο η δολοφονία του 46χρονου να αποτελεί «κρίκο» της βεντέτας, η οποία μετράει συνολικά έξι νεκρούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ