Εκλογές 2023: Βόλτες, selfies, μουσικές και μεζέδες για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν από τις κάλπες – Τι είπαν στα «πηγαδάκια»

Γεμάτη χαλαρές κουβέντες, βόλτες, μεζέδες, μουσικές και καφέδες ήταν η τελευταία ημέρα των πολιτικών αρχηγών πριν από την αυριανή ψηφοφορία, για τις βουλευτικές εκλογές. Ήταν μία ημέρα ξεκούρασης μετά από τόσες περιοδείες σε όλη την χώρα, μία ημέρα που και από το νόμο, δεν πρέπει να έχει πολιτικό περιεχόμενο.

Εκλογές 2023: Τι ισχύει με την εκλογική άδεια – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καφέ και κουβέντα με δημοσιογράφους και με θέα την Ακρόπολη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία ημέρα «αποφόρτισης», μετά την προεκλογική εκστρατεία, τελευταία ημέρα της οποίας ήταν η χθεσινή.

Στην χαλαρή συζήτηση κυριάρχησαν η μπάλα και ο αυριανός τελικός του Final Four, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η ημέρα για τον πρωθυπουργό άρχισε με μια βόλτα στην Ερμού, με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Εκλογές 2023: Ανοιχτά και την Κυριακή τα αστυνομικά τμήματα για ταυτότητες και διαβατήρια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τους πολίτες, χαιρέτισε αστυνομικούς και συμβούλεψε τον λατερνατζή στην Ερμού να κόψει το τσιγάρο. Ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε με την θέα της Ακρόπολης από το καφέ όπου συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την προεκλογική του εκστρατεία, όλες αυτές τις ημέρες. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, με τους οποίους σχολίασε αρκετά το Final Four, λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στον αυριανό τελικό.

Πάντως αθλητικό ραντεβού έχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η ομάδα που αγωνίζεται στο ποδόσφαιρο έπαιξε νωρίτερα το μεσημέρι στον ημιτελικό του πρωταθλήματος. Ο ίδιος φαίνεται να έχει περίσσια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ως δεξί χαφ. «Αν κερδηθεί πέναλτι θα το εκτελέσω εγώ», δήλωσε στην ομήγυρη.

Μάθε τα τελευταία νέα για τις εκλογές μέσα από το Viber του enikos.gr

Παρά τις «μπηχτές» των δημοσιογράφων ο κ. Μητσοτάκης δεν μπήκε σε πολιτική κουβέντα, ωστόσο ούτε έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα. «Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου σε σχέση με το 2019. Με ξέρει καλύτερα», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τουρίστες και τους ενθάρρυνε να ξαναεπισκεφτούν την χώρα μας.

Στο Μικρολίμανο ο Αλέξης Τσίπρας

Τραπέζι με θέα την θάλασσα έκανε στους πολιτικούς συντάκτες που τον συνόδευσαν στην προεκλογική του εκστρατεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας. Ευδιάθετος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κέρασε τα καθιερωμένα ουζάκια της παραμονής των εκλογών και τους ευχαρίστησε για την κάλυψη που έκαναν. «Τρέχατε κι εσείς μαζί μας», είπε ο κ. Τσίπρας. Και σε αυτό το τραπέζι την τιμητική του είχε το Final Four.

Στο Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Κρητικές λύρες, τσικουδιά και  συντροφιά τη μητέρα του, είχε η επόμενη ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη και έκανε το τραπέζι στους πολιτικούς συντάκτες που τον ακολουθούσαν.  Εκτός από τους κρητικούς μεζέδες, στην συντροφιά κυριάρχησε και το γνωστό «Θα τον μεθύσουμε τον Ήλιο».

Στην Καλογρέζα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στελέχη του ΚΚΕ, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το κόμμα και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων του Κομμουνιστικού Κόμματος πλαισίωσαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, όπου ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ πέρασε την πρώτη ημέρα χωρίς προεκλογικές ομιλίες. Μεζέδες, μπριζόλες και κρασάκι είχε το μενού της ημέρας πριν από την ψηφοφορία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ