Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα τραύματά της μετά την επίθεση με βιτριόλι – Σκληρές εικόνες

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νέα ανάρτησή της, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από την ημέρα που έπεσε θύμα της βάρβαρης επίθεσης με βιτριόλι.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονίζει η ανάρτησή της

Σε ανάρτησή της στο instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της από το χειρουργικό κρεβάτι. Οι εικόνες της αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπη πριν από τρία χρόνια, όταν η Έφη Κακαράντζουλα της έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ήταν η αρχή για έναν ατελείωτο Γολγοθά για την άτυχη Ιωάννα, η οποία έκτοτε έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις προκειμένου να επουλώσει τις πληγές της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυσκολεύτηκα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές και αποκαλυπτικές του εφιάλτη που αντιμετώπισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά και των τεράστιων προσπαθειών των γιατρών που την βοήθησαν σε αυτή την μάχη να κερδίσει πίσω την ζωή της.

Η Ιωάννα, που έγινε σύμβολο δύναμης και μαχητικότητας, σημειώνει στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσιεύει:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όποιος είναι ”ευαίσθητος” να κάνει skip – Η συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς».

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό για την υγεία της, στον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό, δεν μπορώ να γυρίσω».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την γυναίκα που προσπάθησε να της στερήσει την ζωή και την υπέβαλλε σ’ όλο αυτό το μαρτύριο, αναφέροντας ότι: «Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην την σκέφτομαι. Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι. Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί και δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να αποφασίζεις για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, εγώ το καταλαβαίνω και ας έχω υποστεί ό,τι έχω υποστεί από έναν άλλον άνθρωπο. Για μένα συγχώρεση είναι να μπορώ να πορεύομαι χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα που λέγαμε πριν».

Νωρίτερα σήμερα, η Ιωάννα πιο δυνατή από ποτέ, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δημοσίευσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές της εικόνες και έγραψε: «3 χρόνια. Τα πήγες υπέροχα. Σ’ αγαπώ».

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ