Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονίζει η ανάρτησή της

Τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει μία συγκινητική ανάρτηση.

Ήταν Τετάρτη 20 Μαΐου του 2020, όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα άλλαζε για πάντα. Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι γύρω στις 09:30, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν, στην Καλλιθέα. Η Ιωάννα περίμενε το ασανσέρ όταν η Έφη Κακαράντζουλα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, την αιφνιδίασε και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Από εκείνη την ημέρα, ξεκίνησε ένας ατελείωτος Γολγοθάς για την Ιωάννα, η οποία όμως έγινε σύμβολο δύναμης και μαχητικότητας, ενώ συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ο απλός κόσμος έγινε ασπίδα και αγκαλιά για την πολύπαθη γυναίκα.

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό για την υγεία της, στον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό, δεν μπορώ να γυρίσω».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την γυναίκα που προσπάθησε να της στερήσει την ζωή και την υπέβαλλε σ’ όλο αυτό το μαρτύριο, αναφέροντας ότι: «Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην την σκέφτομαι. Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι. Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί και δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να αποφασίζεις για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, εγώ το καταλαβαίνω και ας έχω υποστεί ό,τι έχω υποστεί από έναν άλλον άνθρωπο. Για μένα συγχώρεση είναι να μπορώ να πορεύομαι χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα που λέγαμε πριν».

Τρία χρόνια μετά το φριχτό γεγονός, η Ιωάννα πιο δυνατή από ποτέ, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δημοσίευσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές της εικόνες και έγραψε: «3 χρόνια. Τα πήγες υπέροχα. Σ’ αγαπώ».

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ