Φαίη Σκορδά: «Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα περάσω και στην βραδινή ζώνη»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ μίλησε για την φετινή αλλά και την επομένη σεζόν, την επιθυμία της για μία βραδινή εκπομπή, καθώς και για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Μία σεζόν δημιουργική, μία νέα αρχή. Τα τελευταία χρόνια η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Δεν έχει να κάνει με τις εκπομπές. Έχει να κάνει με αυτό που ζούμε σαν κοινωνία, όλα τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια η μία άσχημη είδηση, μετά την άλλη. Αυτό που συζητάμε όλοι, γίνονταν και παλιά; Τώρα περισσότερο συζητιούνται και βγαίνουν με περισσότερες λεπτομέρειες όλα προς τα έξω; Προβληματισμένοι όλοι. Θα ήθελα να μην υπήρχαν όλες αυτές οι ειδήσεις στην εκπομπή. Αλλά όταν έρχονται μπροστά σου; Δεν έχω συζητήσει ακόμα για του χρόνου. Προφανώς επειδή είναι αυτή η περίοδος, είμαστε δύο μέρες πριν τις εκλογές. Οπότε φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι κουβέντες» τόνισε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής είπε: «Προφανώς οι κουβέντες για την βραδινή εκπομπή ξεκίνησαν με το “The Voice”, που ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα και είδα κάτι αντίστοιχο και η αλήθεια είναι πως παρ’ ότι ήμουν στην αρχή αρνητική το ευχαριστήθηκα, μου άφησε μία πολύ ωραία γεύση. Και τα προηγούμενα χρόνια που είχα κάποιες προτάσεις, ποτέ δεν το έκανε γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνεται συνδυαστικά με το πρωινό. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι απλό και όχι δεν θα το έκανα συνδυαστικά. Θα έκανα ή το ένα ή το άλλο. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα περάσω και στην βραδινή ζώνη. Ν’ είμαστε καλά, όχι ακόμα».

«Έχω ακούσει για την αλλαγή ώρας και έχω διαβάσει και σχετικά ρεπορτάζ, χωρίς βεβαίως να το αμφισβητώ, σ’ εμένα δεν έχει γίνει πραγματικά ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν λέω όχι. Εγώ είμαι εργαζόμενη, ακούω και από ΄κει και πέρα παίρνω τις αποφάσεις μου» ανέφερε, για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή ν’ αλλάζει ώρα.

Τέλος η Φαίη Σκορδά έκανε δηλώσεις τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης, όσο και για τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν την νέα σεζόν: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και πάντα έχω την ίδια αντιμετώπιση. Και στο 50% ήμουν πολύ αγχώδης και τώρα τα παρακολουθώ. Και μ’ αυτά τα νούμερα που κάνουμε, κάποιες μέρες είναι καλύτερες, κάποιες μέρες όχι, το χτίζουμε όμως. Είναι μία νέα αρχή στον ΣΚΑΪ, την πιστεύω πολύ και εγώ και οι συνεργάτες μου και το κανάλι και θα έρθουν και τα πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Είναι μία αμήχανη περίοδος η συγκεκριμένη και δεν λέω μόνο για φέτος. Πάντα όμως οι συνεργάτες μου, όλα τα χρόνια, ήταν πολύ διακριτικοί. Και γνωρίζουν, είναι και επαγγελματίες σαφώς, ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κουβέντες με το κανάλι και μετά ο καθένας προσωπικά θα κάνει τις δικές του. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μου και θα ήθελα να συνεχίσουμε. Δεν έχω κάτι πραγματικά να σκεφτώ για κανέναν τους, είναι όλοι εξαιρετικοί και θα ήθελα να είμαι μαζί τους, γιατί είναι και θέμα σχέσεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ