Ρέντης: «Είναι άδικο να χαθεί το παιδί μου, σώστε το» – Η κραυγή αγωνίας του πατέρα του 31χρονου αστυνομικού

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά στα επεισόδια στου Ρέντη όταν ναυτική φωτοβολίδα έπληξε τον μηρό του. Ο αστυνομικός δίνει τη μεγαλύτερη μάχη του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ενώ την ίδια ώρα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι εκείνος πέταξε τη φωτοβολίδα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή.

Ρέντης: Χτυπήθηκε και από μολότοφ ο 31χρονος αστυνομικός– «Ζητούσε μόνο να βγάλουμε τη φωτοβολίδα» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Για τη μάχη που δίνουν οι γιατροί για να σώσουν τον άτυχο 31χρονο μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή, παρότι δεν εφημέρευε, κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να τον σώσουν. Το έχουν πάρει προσωπικά απέναντι στην τυφλή οπαδική βία. Πολλές φορές μας έχουν μεταφέρει στα νοσοκομεία νεκρούς και τραυματίες από τυφλή οπαδική βία, πάντα ακούμε ότι θα πάρουν μέτρα και τελικά, ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, αυτά τα τσογλάνια επικρατούν και μολύνουν τον αθλητισμό», είπε ο κ. Γιαννάκος.

Ρέντης: Πώς περιέγραψε ο 18χρονος τον «καθοδηγητή» της δολοφονικής επίθεσης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον πατέρα του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τού είπε πως «είναι άδικο να χαθεί το παιδί μου, το παλικάρι μου» και ζήτησε από το νοσηλευτικό προσωπικό να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Μίλησα και με τους συναδέλφους του, ευχηθήκαμε περαστικά και με τον πατέρα του παιδιού τού ευχηθήκαμε περαστικά στον γιο του. Τον διαβεβαιώσαμε ότι εμείς κάνουμε , ότι περνάει από το χέρι μας για το παιδί και αυτό που ήταν συγκινητικό, που ζήτησε ο πατέρας του ήταν να κάνουμε περισσότερα από αυτά που είναι δυνατόν να σωθεί το παιδί γιατί είναι άδικο εκεί που βρίσκεται», σημείωσε ο Μιχάλη Γιαννακός.

Ρέντης: Ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονου για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό – Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φαίνεται ότι η μεγάλη αιμορραγία έχει περιοριστεί.

Όνειρό του να γίνει αστυνομικός

Με καταγωγή από χωριό των Σερρών ο αστυνομικός σύμφωνα με την οικογένεια του ήθελε πολύ να μπει στο σώμα, έδωσε 3 φορές πανελλήνιες εξετάσεις για να περάσει στη σχολή και τα κατάφερε.

Κάτοικοι και συγγενείς εδώ από το Διμιτρίτσι Σερρών κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί που ερχόταν στο χωριό του σε κάθε ευκαιρία.

Η θεία του αστυνομικού δήλωσε: «Ένα ευαίσθητο και στοργικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί χαμογελαστό. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είναι καλά ο Γιώργος μόνο αυτό».

«Δεν ξέραμε και λέγαμε ο Θεός να βάλει το χέρι του ποιος είναι; Και όταν μάθαμε ότι είναι δικό μας παιδί τότε… τα χάσαμε όλα. Παιδί χρυσό τέτοιο ευγενικό παιδί δεν θα υπάρχει τέτοιο καλό παιδάκι», συμπλήρωσε η θεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ