Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου Κρητικού μετά το εξιτήριο – Τι είπε για τον αδελφό του

Εξιτήριο έλαβε χθες ο ένας εκ των τριών τραυματιών από τα πυρά του «πιστολέρο» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Γκάζι. Ο 29χρονος Κρητικός βγήκε χθες από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σημαντική βελτίωση, και σήμερα προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Θα παραμείνει στην Αθήνα για μία-δύο ημέρες και ύστερα θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Μάλια Κρήτης. Ο 34χρονος αδελφός του εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο, καθώς έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά από την επίθεση που εξαπέλυσαν οι επιβάτες του ανθρακί τζιπ εναντίον της παρέας των Κρητικών.

«Στο κρεβάτι είμαι, στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, δεν είναι ώρα ακόμα, μόλις ξεμπερδέψουμε θα σου πω» δήλωσε ο 29χρονος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Αναφερόμενος στην κατάσταση του αδελφού του, είπε: «Δεν ξέρουμε πώς είναι ο Δημήτρης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. 48 ώρες, ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Τα ίδια και ο Φραγκίσκος, με λίγα παραπάνω προβλήματα. Ε, είναι λίγο χειρότερα από εμένα».

Στην ίδια εκπομπή του Mega μίλησε και η μητέρα του 29χρονου, λέγοντας πως όλοι είναι σοκαρισμένοι. «Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά, τώρα είναι σοκαρισμένοι. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε σε 10 ημέρες να αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν τον Δημήτρη και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν όλα. Όλα καλά μέχρι τώρα. Εδώ, γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα», είπε η μητέρα των δύο αδελφών που τραυματίστηκαν από τα πυρά του «πιστολέρο», ο οποίος παραμένει άφαντος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ