«Βόμβα»: Η Μαράια Κάρεϊ χώρισε με τον Μπράιαν Τανάκα έπειτα από 7 χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι ακολούθησαν η Μαράια Κάρεϊ και ο χορευτής Μπράιαν Τανάκα, λόγω της επιθυμίας του να δημιουργήσει μια δική του οικογένεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, πηγή είπε στο μέσο ότι η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, η Κάρεϊ είναι 54 ετών και ο Τανάκα 40 ετών, έπαιξε ένα ρόλο στον χωρισμό τους, αφού ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Συγκεκριμένα η πηγή ανέφερε ότι ο χορευτής ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ η τραγουδίστρια δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Μαράια Κάρεϊ Μπράιαν Τανάκα
Πηγή: Instagram/bryantanaka

Η Μαράια Κάρεϊ είναι ήδη μητέρα των 12 ετών διδύμων Moroccan και Monroe, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάννον.

Η Κάρεϊ με τον Τανάκα ήταν μαζί για επτά χρόνια. Οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν να φουντώνουν αυτή την εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια πήγε χωρίς τον χορευτή στο ετήσιο ταξίδι της στο Άσπεν. Ήδη υπήρχαν κάποιες εικασίες για την σχέση τους, αφού ο χορευτής δεν συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη περιοδεία της τραγουδίστριας που ξεκίνησε το Νοέμβριο.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον Μάρτιο, ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της Μαράια. Εκείνη την εποχή ο Μπράιαν δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Χαρούμενη Επέτειο Όμορφη Βασίλισσα μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Tanaka (@bryantanaka)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ