Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 29χρονο από τα Μάλια – Οι τελευταίες πληροφορίες για τους άλλους δύο τραυματίες

Νωρίτερα ήρθαν τα ευχάριστα για τον 29χρονο από τα Μάλια, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά του «πιστολέρο» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16/12), στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά, έλαβε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης (20/12), καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος θα παραμείνει για μία-δυο ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Ο 28χρονος φίλος των δύο αδελφών, ο Φραγκίσκος, θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Ο 29χρονος πήρε σήμερα εξιτήριο

Η ίδια πηγή επισημαίνει ότι ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά, ενώ προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης που δέχτηκαν από τους επιβάτες του ανθρακί τζιπ, την βραδιά που η παρέα των Κρητικών διασκέδαζε σε μπάτσελορ στο Γκάζι.

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης. Η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης ύστερα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ