Πυροσβεστική για τη φωτιά στα Πατήσια: Οι δυνάμεις μας έφθασαν στο σημείο σε 12 λεπτά

Ανακοίνωση για την φωτιά στα Πατήσια κατά την οποία βρήκε φρικτό θάνατο μία 49χρονη, εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνοντας για την έγκαιρη άφιξη των δυνάμεών της στο χώρο του συμβάντος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα στις 00:20:52 στις 08-12-2023. Τα δύο πρώτα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος αφίχθησαν στον τόπο του συμβάντος στις 00:33 στις 08-12-2023. Δηλαδή αφίχθησαν σε χρόνο 12 λεπτών
Και καταλήγει: «Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις μια γυναίκα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

 

«Η Πυροσβεστική έκανε 45 λεπτά»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της άτυχης 49χρονης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε πως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής άργησαν να μεταβούν στο σημείο.

«Αν η Πυροσβεστική ερχόταν νωρίτερα το παιδί μου θα είχε σωθεί. Η Πυροσβεστική έκανε 45 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To βίντεο από την φωτιά που κόβει την ανάσα

Συγκλονίζει το βίντεο από τη φωτιά στα Πατήσια που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο της 49χρονης.

Στο βίντεο που τράβηξαν γείτονες φαίνεται η μεγάλη ένταση της φωτιάς, με τις φλόγες να ξεπηδούν από παντού από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου.

Στο ίδιο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει με αγωνία «πού είναι η πυροσβεστική;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ