Ψευτογιατρός: Ο γιος του είχε τραγουδήσει στο «The Voice»

Ο γιος του «ψευτογιατρού», ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις, είχε λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό «The Voice».

Ψευτογιατρός: Ισχυριζόταν ότι είχε θεραπεύσει συγγενείς του Τζόκοβιτς και του Ναδάλ – Χρησιμοποιούσε ονόματα Ελλήνων πρωθυπουργών

Ο νεαρός, που δεν έχει καμία ευθύνη για τις παράνομες πράξεις που φέρεται να έχει διαπράξει ο πατέρας του, ασχολείται με το τραγούδι, αλλά και τα θαλάσσια σπορ. Σε προηγούμενο κύκλο του «The Voice» είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και μάλιστα είχε προχωρήσει αρκετά στον διαγωνισμό.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του «ψευτογιατρού», ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να καταλήξουν.

Ψευτογιατρός: Έτσι έστησε την κομπίνα με τον Γερμανό γιατρό – Ο ρόλος της συζύγου του

Στην υπόθεση, εκτός από τον 66χρονο φυσικοθεραπευτή, που χρησιμοποιούσε άλλοτε την ιδιότητα του νευρολόγου και άλλοτε την ιδιότητα του φυσίατρου, εμπλέκεται και ένας 72χρονος Γερμανός γενικός γιατρός. Η γνωριμία του «ψευτογιατρού» με τον 72χρονο έγινε μέσω της συζύγου του 66χρονου που είναι Γερμανίδα. Εκείνη ήταν ο συνδετικός κρίκος. Αφού τον έφερε σε επαφή με τον Γερμανό γιατρό τον οποίο γνώριζε, στη συνέχεια φέρεται να αποφάσισαν να στήσουν από κοινού την κομπίνα, υποσχόμενοι δήθεν θεραπείες σε ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 66χρονος δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμη και παιδιά του. Συγκεκριμένα, έκανε τις ενέσεις στους ασθενείς μπροστά στα παιδιά του, που τα είχε «δασκαλέψει» να λένε ότι ο πατέρας τους είχε καταφέρει να θεραπεύσει φίλους τους.

Ψευτογιατρός: Έστηνε «παγίδα» με πολιτικούς, καλλιτέχνες και αθλητές – Με αυτά τα φιαλίδια υποσχόταν θεραπεία – ΦΩΤΟ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φιαλίδια με τα βλαστοκύτταρα τα κρατούσε πάντα εκείνος. Ο στόχος ήταν να μην μείνουν στα χέρια των ασθενών. Δηλαδή, απαιτούσε οι ενέσεις να γίνονται πάντα παρουσία του και στη συνέχεια κρατούσε το φιαλίδιο προκειμένου να μην μπορούν οι ασθενείς να το στείλουν για ανάλυση, στην περίπτωση που κάτι τους κινούσε τις υποψίες.

Το συνολικό χρηματικό όφελος που μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν αποκομίσει οι δράστες από την εγκληματική τους δραστηριότητα ανέρχεται σε περίπου  900.000 ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ