Προθεσμία να απολογηθεί πήρε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Η 31χρονη έφθασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τον συνήγορό της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ενώ στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 11 το πρωί.

 

Μοντέλο

Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για στημένη υπόθεση ενώ τόνισε πως αυτό πρόκειται να αποδειχθεί. Παράλληλα, ανέφερε πως το μοντέλο δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ένα απειλητικό email που έλαβε στο οποίο αναφερόταν “θα σε καταστρέψω εσένα και το παιδί σου”. Στην κατοχή της βρέθηκαν 33 γραμ. κοκαΐνης χωρισμένα σε ισάριθμες συσκευασίες του 1 γραμμαρίου.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει το μοντέλο:

“Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη. Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση  ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά.

Αρκετές πλευρές ήθελαν τη συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια.

Δηλώνουμε ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι”.

Σημειώνεται πως σε έλεγχο που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης στο τζιπ. Η ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ εντοπίστηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε φιξάκια του ενός γραμμαρίου.

Η οδηγoς του τζιπ ήταν γνωστό μοντέλο με τα αρχικά Α. Μ., η οποία υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ