Πώς προκλήθηκε το τροχαίο με το λεωφορείο στην παραλιακή – Νέες ΦΩΤΟ αναγνώστη

Έξι τραυματίες εκ των οποίων πέντε επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου. Όλοι είναι ελαφρώς τραυματισμένοι.

Το λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών “καρφώθηκε” σε κολώνα του Τραμ όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός υποστήριξε ότι δεν “έπιασαν” τα φρένα του λεωφορείου ενώ υπήρξαν και αναφορές ότι έσκασε το λάστιχο.

 

Δείτε πλάνα της ΕΡΤ από το τροχαίο στην παραλιακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω του τροχαίου που έγινε νωρίτερα στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου.

“Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ διεξάγεται στα τμήματα Αγ. Τριάδα – Μπάτης, Ασκληπιείο Βούλας – Ζέφυρος και Σύνταγμα – Μουσών, λόγω σύγκρουσης λεωφορείου με στύλο εναέριας γραμμής Τραμ στο ύψος της ΕΔΕΜ” αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ο.ΣΥ

Οι Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί στις 07.35 λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής.

Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο τους επιβάτες επισκέπτεται και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται διαδικασία ρυμούλκησης-μεταφοράς του οχήματος, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο ημίωρο.

Τροχαίο στην παραλιακή: Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ