Πόπη Αναγνώστου: “Μου έστειλαν και μένα μηνύματα για να πάω σε prive πάρτι” – Τι αποκαλύπτει στο enikos.gr

Νέα καταγγελία δημοσιογράφου που έχει λάβει μήνυμα στο παρελθόν για να πάει σε prive πάρτι φέρνει στο φως το enikos.gr.

Η Πόπη Αναγνώστου, υπεύθυνη προγράμματος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, βλέποντας τα μηνύματα που αποκάλυψε ότι είχε λάβει η δημοσιογράφος του OPEN Ευλαμπία Ρέβη, διαπίστωσε πως ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην εκείνη.

«Παρότι η φωτογραφία στα μηνύματα ήταν θολωμένη, είναι ευδιάκριτο πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έστειλε και σε μένα μήνυμα. Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι ίδιο, ενώ και η ημερομηνία είναι πολύ κοντά σε αυτή στην οποία εστάλη στην Ευλαβία Ρέβη» λέει η Πόπη Αναγνώστου στο enikos.gr.

«Μόλις ήρθα Ελλάδα. Κάνω prive πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 3k. Όλα μπροστά», έγραφε το μήνυμα που έλαβε στο Facebook η Πόπη Αναγνώστου στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 και στο οποίο η δημοσιογράφος δεν απάντησε ποτέ.

μήνυμα πάρτι

«Εκείνη την περίοδο λόγω της δουλειάς μου είχα πολλά αιτήματα φιλίας και είχα κάνει μαζική αποδοχή τους. Και στο παρελθόν είχα δεχθεί διάφορα ενοχλητικά μηνύματα αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου έκανε εντύπωση γιατί ούτε ιδιαίτερα δραστήρια ήμουν εκείνο το διάστημα στο Facebook, ούτε είχα ανεβάσει καμία προκλητική φωτογραφία ούτε είχα κάποια συνομιλία σε κάποια ανάρτηση για να δώσω δικαίωμα στον οποιονδήποτε να μου στείλει τέτοιο μήνυμα» αναφέρει η δημοσιογράφος.

Η ίδια θεωρεί πως το συγκεκριμένο προφίλ δεν είναι αληθινό, ενώ πλέον δεν είναι και ενεργό. Μέχρι πρόσφατα ωστόσο, όποιος το διαχειριζόταν, ανέβαζε φωτογραφίες – που μπορεί να ήταν και κλεμμένες – οι οποίες έδειχναν ότι κάνει μια χλιδάτη ζωή, με ταξίδια στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι δημοσίευε μέχρι και story όπου φαινόταν ένα χέρι να… μετράει χρήματα.

Η Πόπη Αναγνώστου αποκαλύπτει ότι ένα μήνα πριν λάβει το επίμαχο μήνυμα, και συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου 2019, είχε επικοινωνήσει μαζί της μέσω Facebook ένας άνδρας ο οποίος την προσέγγισε προκειμένου να της προσφέρει εργασία σε όμιλο με πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη. Από την πρώτη στιγμή, της φάνηκε ύποπτη η «προσφορά» που δέχθηκε και προσπάθησε να αλιεύσει πληροφορίες. Έτσι άρχισε να του κάνει ερωτήσεις. «Υποδοχή/σέρβις» ήταν η απάντησή του όταν τον ρώτησε σε τι πόστο αφορά η θέση εργασίας. Ωστόσο, όταν τον «στρίμωξε» ρωτώντας τον, μεταξύ άλλων, γιατί αναζητά άτομα για εργασία, ενώ η σεζόν φτάνει στο τέλος της και κάποια πράγματα σχετικά με τον ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων, καθώς είναι γνωστό ότι ανήκουν σε πολύ γνωστούς επιχειρηματίες, η συζήτηση έληξε… απότομα.

«Έψαξα το προφίλ του, δεν είχε φωτογραφίες που να δείχνουν πως κάνει τέτοιου είδους ζωή. Είχε όμως κάποιες, πιο παλιές φωτογραφίες, από νυχτερινά μαγαζιά, που έμοιαζαν τουλάχιστον κακόφημα. Πάντως δεν με ενόχλησε ξανά», λέει η δημοσιογράφος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ