Πολύ αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Με 100% πληρότητα φεύγουν τα πλοία – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση περιμετρικά στο λιμάνι του Πειραιά, με τα πλοία να αναχωρούν με 100% πληρότητα από νωρίς το πρωί, λόγω της μαζικής εξόδου των εκδρομέων που σπεύδουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα σήμερα θα αναχωρήσουν για Κυκλάδες και Κρήτη συνολικά 24 πλοία. Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, όπου φαίνονται δεκάδες αυτοκίνητα σταθμευμένα στο λιμάνι του Πειραιά, με τους οδηγούς να… ανυπομονούν να φύγουν. Γι’ αυτό και οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φτάνουν νωρίτερα στα σημεία επιβίβασης.

Λιμάνι Πειραιάς

Λιμάνι Πειραιάς

Τα νησιά που φαίνεται να είναι τα πιο δημοφιλή στις επιλογές των ταξιδιωτών είναι η Νάξος, η Πάρος και η Σαντορίνη. Μέχρι τις 09:00 το πρωί αναχώρησαν 15 πλοία για τα συγκεκριμένα νησιά.

Την ίδια ώρα γεμάτα φεύγουν και τα πλοία από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Σημειώνεται πως μόλις χθες, περίπου 30.000 επιβάτες ταξίδευαν από το λιμάνι του Πειραιά, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού τα οποία πραγματοποιούνται ανά μία ώρα.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ