Ρούλα Πισπιρίγκου: Αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη για την Ίριδα – “Ήρθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, δεν δικαιολογείται αυτό”

Νέες πληροφορίες για το υπόμνημα που κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου, αποκαλύπτει το enikos.gr. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη από την Πάτρα που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, αφήνει εμμέσως πλην σαφώς αιχμές κατά του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, όσον αφορά τον θάνατο της Ίριδας.

“Το βράδυ εκείνο ο Μάνος μου είχε πει ότι θα κοιμηθεί στο σπίτι ενός φίλου του. Όταν του τηλεφώνησα και του είπα ότι το μωρό είναι νεκρό, ενώ το σπίτι αυτό του φίλου του είναι αρκετά μακριά, ήρθε πολύ γρήγορα. Ήρθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σπίτι. Δεν δικαιολογείται αυτό. Δεν πιστεύω κάτι, ούτε υπονοώ κάτι, αλλά μου κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα ήρθε” υποστηρίζει στις έγγραφες εξηγήσεις της σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr.

Με έμμεσο τρόπο δηλαδή αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να μπήκε στο σπίτι και να έκανε κάτι κακό στο έξι μηνών βρέφος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε τη σχέση που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τα τελευταία τρία χρόνια που πέθαναν διαδοχικά τα τρία παιδιά τους. “Τα τρία τελευταία χρόνια ήμουν μόνη μου. Μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά. “Όλα ξεκίνησαν όταν ανακάλυψα ότι ο Μάνος με απατούσε και έφυγε από το σπίτι” αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ενώ μέσα στο ίδιο υπόμνημα παραδέχεται ότι και εκείνη τον απάτησε μια φορά. “Το έκανε “από αντίδραση για τις δικές του απιστίες”, φέρεται να λέει.

Για τα σημάδια στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας, ισχυρίζεται ότι ήταν από το ΚΑΡΠΑ που τους έκαναν οι διασώστες, εκείνη και η αδελφή της, ενώ για το έκζεμα στο πρόσωπο της Ίριδας  υποστηρίζει πως το είχε από πριν και γι’ αυτό ελάμβανε αγωγή.  “Μπορώ να το αποδείξω με χαρτιά γιατρών” αναφέρει σχετικά με το έκζεμα.

Σχετικά με τη στάση στην οποία βρέθηκε νεκρό το έξι μηνών βρέφος – δηλαδή παράλληλα με το κρεβάτι – ισχυρίστηκε ότι αυτό συνέβη επειδή η Ίριδα είχε αρχίσει να μπουσουλάει και άλλαζε θέσεις μέσα στην κούνια της.

Για τον θάνατο της Μαλένας, υποστηρίζει, ότι οι γιατροί έχουν κάνει λάθος για την ώρα που τους ειδοποίησε, με δεδομένο ότι οι Αρχές λένε ότι έμεινε για αρκετή ώρα μόνη της με την 3,5 ετών κόρη της και άρα μόνο εκείνη θα μπορούσε να της  κάνει κακό.

“Ειδοποίησα τους γιατρούς στις 16.40 αναφέροντας ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, και όχι στις 17.15 που λένε οι γιατροί” αναφέρει στις έγγραφες εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι η Μαλένα πέθανε γιατί ήταν άρρωστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν προτίθεται να καλέσει την 33χρονη για να δώσει περαιτέρω, προφορικές εξηγήσεις και αναμένεται να στείλει το υπόμνημα, ως έχει, στον εισαγγελέα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ