Βάνα Μπάρμπα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της με αφορμή τα 3 χρόνια από τον θάνατο της αδελφής της

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε μια ανάρτηση στα social media αναφορικά με την απώλεια της αδελφής της, η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο του 2019. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε την Τετάρτη (13/7) ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το οποίο προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

“Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες αδερφούλα μου γλυκιά, 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια, 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται. Εκτός από την απώλεια. Τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά. Δεν καταλαβαίνει πια. Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια… και με ρώτησε… γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα. Γιατί γκρίζα… Δεν είναι μάνα όλα καλά είναι την αγκάλιασα και ησύχασε… Ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ. Να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω. Ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη… τη μάνα μας κορίτσι μου. Βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ’ αγαπώ, πάντα μαζί”, αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Βάνα Μπάρμπα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ