Πετράλωνα: Μαραθώνια η κατάθεση του μάρτυρα – κλειδί – Διήρκεσε πάνω από 11 ώρες

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του μάρτυρα – κλειδί για την κακοποίηση των παιδιών στα Πετράλωνα. Διήρκεσε πάνω από 11 ώρες. Μια υπόθεση που ανέδειξε το enikos.gr και έχει προκαλέσει οργή και φρίκη.

Πετράλωνα: Καταθέτει σήμερα ο μάρτυρας – κλειδί για την κακοποίηση των δύο παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο συγγραφέας, Χρίστος Κρεμνιώτης, ο οποίος αποτελεί τον άνθρωπο εκείνο από τον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, αφού επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης προέβη σε σειρά καταγγελιών σχετικά με τη χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας της 22χρονης και του 17χρονου, την οποία κατηγορούν για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους, τον οποίο έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση.  Ο συγγραφέας παρέστη μαζί με τους νομικούς υποστηρικτές του, Δήμητρα Πλαστήρα και Σπύρο Χαριτάτο.

Ανέφερε όσα κυνικά η μητέρα περιέγραφε στον ίδιο και στην Ε.Π. (την ιδιοκτήτρια της καφετέριας) ότι συνέβαιναν σε βάρος των παιδιών της στο σπίτι – κολαστήριο.

Πετράλωνα: «Με τρομοκρατούν έξω από την πόρτα μου» κατέθεσε ο 17χρονος – Το στικάκι με φωτογραφίες που παρέδωσε στις Αρχές

Ο συγγραφέας περιέγραψε, πως η μητέρα ομολογούσε ενώπιον τους, αλλά και άλλων μαρτύρων που θα κληθούν στη συνέχεια της προανακριτικής διαδικασίας, όσα υπέφεραν τα παιδιά, λέγοντας «Δεν νιώθω τίποτα για τα παιδιά. Τον Φ. τον μισώ!».

Στη συνέχεια, κατέθεσε σχετικά με την ψυχολογική κακοποίηση του 17χρονου αλλά και των άλλων δύο παιδιών από την μητέρα, τονίζοντας ότι προσπαθούσε να παραπλανήσει τις αρχές για να μην φανούν οι ευθύνες της.

Πετράλωνα: Το στικάκι με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και οι φωτογραφίες – Νέες πληροφορίες για την κατάθεση της 22χρονης

Ο συγγραφέας είπε στην κατάθεσή του πως θεωρεί ότι όσα έλεγε η μητέρα πριν από τις αποκαλύψεις των παιδιών για τον σύζυγό της και τους φίλους τους, αλλά και ο τρόπος που απείλησε τα παιδιά και τους δύο ανθρώπους, που τα βοήθησαν, ότι θα σταματούσε την υπόθεση της δικαίωσης τους, είναι οι πιο τρανταχτές αποδείξεις της ενοχής της. Ξεκαθάρισε δε, πως υπάρχουν άτομα που δεν ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές ακόμη, ενώ ο ίδιος είχε δώσει τα στοιχεία τους.

Τέλος, επεσήμανε την καθυστέρηση στο ζήτημα της αναδοχής του 17χρονου, η οποία βρίσκεται στα συρτάρια εδώ και έναν χρόνο. Σημειώνεται ότι ο φάκελος από την Προστασία Ανηλίκων Αθηνών είναι έτοιμος εδώ και μήνες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ