Πειραιάς: «Ζητώ συγγνώμη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου» – Τι είπε ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

«Έχω μετανιώσει, αποδέχομαι την πράξη μου. Ζήτω συγγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του 68χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά ενώπιον του ανακριτή κατά την απολογία του.

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», συνέχισε κατά την απολογία του.  Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr,  αναμένεται να διαταχθεί αυτεπαγγέλτως ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πειραιάς: «Τσαντίστηκα, ήταν στιγμιαίο» – Τα πρώτα λόγια του 68χρονου που δολοφόνησε υπάλληλο πάρκινγκ – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

«Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο εντολέας μου κρίθηκε προφυλακιστέος. Αποδέχτηκε την πράξη του και με παρακάλεσε να σας διαβιβάσω την ειλικρινή του συγγνώμη. Επιπλέον δήλωσε κατά τη διαδικασία ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», δήλωσε στο enikos.gr η συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου κατηγορουμένου, Έλλη Αβραμίδου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Στο σκληρό βίντεο που δημοσίευσε το enikos.gr, φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια, αφού το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάλη. Λίγο μετά αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου και τον συνέλαβαν. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε νοσηλευτεί μία φορά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική για προβλήματα που αντιμετώπιζε, τσακωνόταν καθημερινά με τον 36χρονο υπάλληλο, για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

«Τσακωνόμασταν καθημερινά γιατί έβαζε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, μπροστά από την πολυκατοικία μου. Εγώ του έλεγα να μην τα βάζει και αυτός δεν άκουγε. Σήμερα πήγα και του είπα “βγάλε τα αυτοκίνητα από εδώ” και μου είπε “όχι”. Μετά, άρχισε και με έβριζε. Τσαντίστηκα, ήταν στιγμιαίο. Πήρα την καραμπίνα από το σπίτι και τον πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με περίοικους, ο 68χρονος συχνά δημιουργούσε προβλήματα για τη λειτουργία του πάρκινγκ. Όπως υποστηρίζουν, «έπεφτε μπροστά στα αυτοκίνητα, δεν σηκωνόταν, αλλά σήμερα πήρε την καραμπίνα του και έγινε αυτό που έγινε. Οι διαπληκτισμοί με τον 36χρονο ήταν συχνοί».

Η δικηγόρος, Έλλη Αβραμίδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ