Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ

Πέθανε ο 36χρονος υπάλληλος πάρκινγκ που λίγο νωρίτερα είχε πυροβολήσει ηλικιωμένος στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε στο πρόσωπο με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 68χρονο δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ενοχλούνταν από τη λειτουργία του πάρκινγκ στην περιοχή και τσακωνόταν συχνά για τον συγκεκριμένο λόγο.

Λίγο αφού άρχισε ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, ο 68χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε το θύμα μία φορά στο κεφάλι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και πυροβόλησε και δεύτερη φορά για να τον αποτελειώσει.

Λίγο πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν το σημείο, ο δράστης πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με περίοικους, ο 68χρονος συχνά δημιουργούσε προβλήματα για τη λειτουργία του πάρκινγκ. Όπως υποστηρίζουν, “έπεφτε μπροστά στα αυτοκίνητα, δεν σηκωνόταν, αλλά σήμερα πήρε την καραμπίνα του και έγινε αυτό που έγινε. Οι διαπληκτισμοί με τον 36χρονο ήταν συχνοί”.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ