Πάτρα: “Παραμελημένος και τρομοκρατημένος” ο σκύλος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Για τον σκύλο της οικογένειας Δασκαλάκη κινητοποιήθηκε η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Όπως είναι γνωστό οι αστυνομικές αρχές πήραν από το σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα κινητά και τον υπολογιστή, καθώς και άλλα αντικείμενα που ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην έρευνά τους.

Η αδελφή της 33χρονης πήρε υπό την προστασία της ένα καναρίνι που είχε το ζευγάρι, ενώ συγγενικό πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη απομάκρυνε τον σκύλο της οικογένειας από το σπίτι.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία εξέφρασε την επιθυμία να φιλοξενήσει τον σκύλο, όπως δήλωσε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η δικηγόρος Έλενα Αρβανίτη.

“Έχουμε ήδη κάνει κάποιες ενέργειες από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν και λάβαμε γνώση ότι το ζώο αυτό έχει παραμείνει μόνο του στην οικογένεια της οικείας. Δύο ενέργειες αφενός προς την αστυνομία και αφετέρου προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο του κυρίου Δασκαλάκη οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Σήμερα επανερχόμαστε με καινούργιο έτοιμα προς την εισαγγελέα προστασίας ζώων -το οποίο κοινοποιείται και στον πληρεξούσιο δικηγόρο του κυρίου Δασκαλάκη- στο οποίο ζητούμε να παραχωρηθεί οικειοθελώς το ζώο από την οικογένεια στη φιλοζωική γιατί θεωρούμε ότι στον παρόντα χρόνο λόγω της ιδιαίτερα φορτισμένης ατμόσφαιρας και επιβάρυνσης της οικογένειας δεν υπάρχει η δυνατότητα να φροντιστεί επαρκώς. Οπότε προσφέρουμε εμείς τη δυνατότητα να το φιλοξενήσουμε και να το φροντίσουμε για όσο χρειαστεί”, τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Αρβανίτη και πρόσθεσε:

¨Παραμελημένο και τρομαγμένο το ζώο”

“Από την εικόνα προκύπτει με σαφήνεια προκύπτει ότι είναι ένα ζώο αρκετά παραμελημένο αφενός και αφετέρου ιδιαίτερα τρομοκρατημένο. Ένα ζώο το οποίο δεν δείχνει να έχει τη θέληση να ακολουθήσει αυτόν που το παίρνει μαζί του”.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε το σκύλο που είχε χαθεί

Ο Σίμπα ήταν πρώην αδέσποτο που είχε υιοθετήσει οι οικογένεια στην Πάτρα. Στις 20 Νοεμβρίου του 2014 φιλοζωική σελίδα της Πάτρας ανέφερε ότι ο σκύλος του ζευγαριού είχε χαθεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει έκκληση μήπως κάποιος τον είχε δει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ