Πάτρα: Αποκαλύψεις για “θερμό επεισόδιο” τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας – “Τους έπιασε στα πράσα” λέει φίλος

Νέες πληροφορίες σχετικά με τους γονείς των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνουν να βρίσκονται, πλέον, απέναντι ο ένας από τον άλλον. Η 33χρονη είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ ο πατέρας δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 φιλοξένησε τη μαρτυρία ενός φίλου του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος αναφέρεται σε ένα επεισόδιο που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, συνέβη τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

“Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί. Mε ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει”, τόνισε αρχικά ο φίλος του πατέρα και συμπλήρωσε: “Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά”.

Τι συνέβη τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας – “Τους έκανε τσακωτούς”

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο φίλος του Μάνου στην ίδια εκπομπή, τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, συνέβη ένα σοβαρό επεισόδιο.

“Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο”, είπε στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος μίλησε και για τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη, μετά το μνημόσυνο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που έχασε αιφνίδια τη ζωή του, το 2019.

“Αυτό μου το είχε πει ο ίδιος ο Μάνος, όταν είχε μνημόσυνο στο πρώτο παιδί στη Μαλένα. Έγινε το μνημόσυνο Κυριακή πρωί και το μεσημέρι έφυγε ο Μάνος και πήγε να παίξει αγώνα ερασιτεχνικό, γιατί η ομάδα του πήγαινε να υποβιβαστεί και έπαιζε μπαράζ κατηγορία του. Με τη δικαιολογία ότι τον χρειαζόταν η ομάδα για να σωθεί”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ