Πάτρα: Δύο ημέρες μετά το καναρίνι, απομακρύνθηκε και σκύλος από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – ΦΩΤΟ

Ένας σκύλος απομακρύνθηκε σήμερα μέσα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Το πρωί της Κυριακής, συγγενικό πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, άνοιξε την πόρτα και λίγη ώρα αργότερα εξήλθε μαζί με ένα ημίαιμο λαμπραντόρ. Ο σκύλος ήταν κλεισμένος μέσα στο σπίτι, τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου σε ηλικία παιδιού της οικογένειας. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, η αδελφή της κατηγορουμένης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μπήκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας μαζί με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, που πραγματοποίησαν έρευνα σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Τότε, η ίδια δεν απομάκρυνε τον σκύλο. Οι αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει κρατώντας ένα κλουβί με ένα καναρίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι ο σκύλος ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να είχε εκφράσει την πρόθεσή του ώστε το κατοικίδιο να επιστρέψει σε εκείνον.

Πάτρα - σκύλος

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο σκύλος βρισκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού με την τροφή του. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να παραμείνει στο σημείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με δεδομένο ότι δεν κατοικεί πλέον κάποιος στο σπίτι.

Στις φωτογραφίες του tempo24.news, φαίνεται ο συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη να αποχωρεί κρατώντας τον σκύλο δεμένο από το λουρί του. Ο συγγενής δεν προχώρησε σε δηλώσεις.

Τι είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης για τον σκύλο

Δημοσιογράφος της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, είχε μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στην εκπομπή της Παρασκευής, προβλήθηκε η εν λόγω συνομιλία. Ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει για την κεταμίνη, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

“Όχι δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός. Επειδή κάθε δημοσιογράφος το περιγράφει με δικό του τρόπο, αν δεν πάρω εγώ γιατρό να μιλήσω να μου πει τι είναι, να μου πει ο ιατροδικαστής ότι όντως είναι έτσι, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ερωτηθείς εάν έχουν κάποιο γνωστό κτηνίατρο, καθώς πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό, ο πατέρας απάντησε: “Έχω κτηνίατρο που πήγαινα ένα σκύλο που είχα, αλλά έχω να πάω πάνω από ενάμιση χρόνο. Με την Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα ακούγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε”.

“Το φάρμακο, όχι ουσία, να μην λέω βλακείες. Το φάρμακο φαινοβαρβιτάλη που καθιέρωσαν τα τελευταία δύο 24ωρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτή η ουσία ακόμα. Αν δεν μιλήσει κάποιος αρμόδιος εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι. Έψαξα να δω τι είναι στο ίντερνετ και αναφέρεται και σε ζώα” συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

“Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από την Ρούλα. Περίμενε να δούμε τι γίνεται… Χορηγείται και σε ζώα… Χορηγείται και για τη διασωλήνωση επίσης. Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού, τα έδιναν οι νοσηλεύτριες, δεν είχε φάρμακα η Ρούλα, ούτε την αγωγή της” συμπλήρωσε .

Τότε, πάντως, σημείωνε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στη Ρούλα… “Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Αλλά κοιτάμε μια πλευρά. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε απ’ όλο αυτό, όποια και να ‘ναι, αλλά να είναι αλήθεια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ