Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ανησυχούσε για τη σύγκριση της υπόθεσης με εκείνη της Καρολάιν – Ο «άγνωστος» διάλογος

Τον διάλογο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Φλαμή με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα και οι ραγδαίες εξελίξεις συγκλονίζουν.

Ο διάλογος ανάμεσα στην 33χρονη και τον δημοσιογράφο είχε γίνει στις 15 Φεβρουαρίου. Ήταν τότε που στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη κάποιος καλεσμένος είχε αναφέρει το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και η Ρούλα Πισπιρίγκου θορυβήθηκε.

Τότε είπε στον Κωνσταντίνο Φλαμή, «θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;» κι εκείνος της απάντησε θετικά.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνέχισε λέγοντας: «Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας γι’ αυτό σε ρωτάω». Η ίδια έστειλε επίσης, «ναι, ό,τι να’ ναι λένε. Αυτό με τον δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα, ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έγιναν λάθη;  Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά».

Ο δημοσιογράφος της απάντησε: «Ο δικαστικός λειτουργός είναι αλήθεια όσα είπε. Μιλήσαμε μαζί του».

Τότε η Ρούλα πρόσθεσε: «Δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 33χρονη ανησυχούσε μην συνδέσουν το όνομά της και την ιστορία της με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σημειώνεται ότι ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου θυμίζει πολύ εκείνη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ