Πάτρα: Νέο θρίλερ με την 17χρονη που εντοπίστηκε στην Ακράτα – Τώρα την διεκδικούν και οι δύο γονείς της

Εξακολουθεί να φιλοξενείται φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μία 17χρονη από την Ιρλανδία, η οποία είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τους οικείους της και παρέμεινε στα… αζήτητα για 17 ημέρες χωρίς κανείς να γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o πατέρας της ανήλικης που βρίσκεται στην Ιρλανδία δήλωσε ενδιαφέρον να πάρει μαζί του το κορίτσι από την Πάτρα, με τις τοπικές αστυνομικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να τη μεταφέρουν στη χώρα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η ιστοσελίδα αναφέρει πως την εξέλιξη αυτή πληροφορήθηκε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ζει στην Ισπανία, ενημερώνοντας πως θα φτάσει η ίδια στην Πάτρα προκειμένου να πάρει μαζί της την κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία της ανήλικης έγινε γνωστή, όταν οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να βρουν την 17χρονη στην περιοχή της Ακράτας, όπου μαζί της ήταν και ένας Αμερικανός πολίτης.

Τότε για την προστασία της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μεταφορά της.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση, πάντως, ήταν πως παρόλο που οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε στην συνέχεια για το κορίτσι, μέχρι σήμερα (18/5) που υπήρξε η παραπάνω εξέλιξη με τους δύο γονείς να διεκδικούν πλέον την 17χρονη.

Πλέον τηρείται στάση αναμονής για το πού θα μετακινηθεί η 17χρονη και ποιος γονέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ