Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει το μήνυμα στην σύντροφό του – «Σου ζητάω συγγνώμη που αρρώστησα»

Γενναία μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, με την σύντροφό του Μαρία Ντινόρη, να στέκεται διαρκώς δίπλα του.

Το ζευγάρι σήμερα κλείνει 3 χρόνια σχέσης και η Μαρία Ντινόρη προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση. Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στην λεζάντα: «Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω. Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ. Καλή μας επέτειο».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης με την σειρά του, απατώντας στην δημοσίευση έγραψε: «Άγγελε μου δεν έχω τι να πω…οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους!!! Σχεδόν καθημερινά σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα….και μου λες μη το ξανά πεις….Μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί…Σε λατρεύω!!!!!!». Η σύντροφός του συγκινημένη από το μήνυμά του έγραψε: «Ψυχή μου όμορφη τα δύσκολα θα περάσουν ήδη πέρασαν τα μισά και θα ζήσουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα γιατί απλά το αξίζουμε. Αληθινή αγάπη παντοτινή αγάπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ