Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας – Οι φωτογραφίες με τις εκδορές στη μύτη της

Οι φωτογραφίες με τις εκδορές στη μύτη της μικρής Μαλένας, βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Η Μαλένα ήταν το πρώτο κοριτσάκι της οικογένειας από την Πάτρα που κατέληξε αιφνίδια στις 13 Απριλίου 2019 από αδιευκρίνιστα αίτια και σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατός της αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, πέθαναν αιφνίδια και οι δύο άλλες αδελφούλες της. Η έξι μηνών Ίριδα και η 9χρονη Τζωρτζίνα. Ο θάνατος του μεγαλύτερου σε ηλικία παιδιού της οικογένειας,  αποτέλεσε την αφορμή για να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” δημοσίευσε φωτογραφίες-ντοκουμέντα με τις εν λόγω εκδορές, που έφερε στη μύτη της η μικρή Μαλένα.

Σημειώνεται ότι η παιδοογκολόγος που παρακολουθούσε το κοριτσάκι ενώ νοσηλευόταν και έδινε μάχη με την λευχαιμία, σε δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε βέβαιη ότι το παιδί δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια και υπογράμμισε ότι η κλινική εικόνα της μέχρι την ώρα που πήγε να κοιμηθεί “ήταν άριστη”.

Πάτρα Μαλένα

Πάτρα Μαλένα

Επανελέγχονται οι φωτογραφίες που δείχνουν τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Την περασμένη Πέμπτη, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η επιστημονική επιτροπή που διερευνά τον θάνατο της Μαλένας έχει στα χέρια της το ημερολόγιο του νοσοκομείου, με όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο έως την ημέρα που κατέληξε.

Οι τρεις ιατροδικαστές έχουν στα χέρια τους τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες για τις μικροεκδορές που είχε η Μαλένα, ψηλά στη μύτη της. Η ιατροδικαστής είχε αποδώσει, τότε, τις εκδορές στο ίδιο το παιδί.

Πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν ότι “οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν εκ νέου, καθώς οι γρατζουνιές είναι πιο βαθιές και εξετάζεται, εάν ένα παιδάκι 3,5 ετών μπορεί να προκαλέσει στον εαυτό του αυτές τις γρατζουνιές στο συγκεκριμένο σημείο της μύτης”.

Οι εκδορές έχουν διαγώνια φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. “Εξετάζονται οι φωτογραφίες, εξετάζεται ο πλήρης ιατρικός φάκελος, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί κάποιο δηλητήριο ή να υπάρχει κάποια εξωγενής παρέμβαση σε όλη την ιστορία, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ασφυξίας”, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ