Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα πέθανε, δεν έχει νόημα» – Μαρτυρία-σοκ για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα της ανάνηψης

Συγκλονίζει νέα μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου το βράδυ που οι γιατροί στο «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα προσπαθούσαν επί 55 λεπτά να επαναφέρουν στη ζωή την Τζωρτζίνα.

Το κορίτσι για λόγους που οι γιατροί και οι νοσηλευτές τότε δεν μπορούσαν να καταλάβουν, έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε έπειτα από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα.

Πισπιρίγκου Πάτρα

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει μια αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε:

«Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».

«Ποια μάνα λέει κάτι τέτοιο; Ποια μάνα δεν ελπίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο;» λένε όσοι τα ακούνε όλα αυτά, σύμφωνα με το pelop.gr.

Η Τζωρτζίνα τελικά είχε σωθεί εκείνο το βράδυ.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.