Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι υποψίες ότι ο Μάνος συνεργαζόταν με την ΕΛ.ΑΣ. – Η συμβουλή της μητέρας της

Η υπόθεση στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα φαίνεται να βαθαίνει η ρήξη ανάμεσα στην ίδια και τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορούμενη μητέρα για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έγνοια. Aπό τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν.

Και μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της…

Μητέρα Ρούλας: «Πες τα όλα για τον Μάνο»

Κατά την τελευταία επίσκεψή τους στη ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου».

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σε έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;».

Μάνα και αδελφή Πισπιρίγκου

Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη:

«Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ‘’ψύχωση’’ που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των λεγομένων της στην στον συνομιλητή της…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ