Πάτρα: “Δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς” – Τα λόγια της μητέρας στον πατέρα μετά τον θάνατο της Ίριδας και η ανάρτηση

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Οι τρεις αδελφούλες, η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα “έφυγαν” αιφνίδια και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις ιατροδικαστικές και αστυνομικές Αρχές. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της Ίριδας. Το έξι μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρισκόταν μαζί της εκείνο το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με το Mega, ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι το προηγούμενο 24ωρο, λόγω προστριβών.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στις 21 Μαρτίου 2021. Εκεί, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της Ίριδας. Το Mega επικαλείται μαρτυρίες γιατρών, που μεταφέρουν μία στιχομυθία των γονιών, που έγινε μπροστά τους. “Δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς”, φέρεται να είπε η μητέρα στον πατέρα, σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, που επικαλείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Επισήμανε, παράλληλα, ότι λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, η έκανε μία ανάρτηση στα social media. “Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου, χάνει εσένα Ίριδά μου”, έγραψε.

“Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την έλλειψη οξυγόνου στην Τζωρτζίνα”

Σχετικά με την άτυχη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι σύμφωνα με γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, η 9χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με αναφερόμενο πρόβλημα σπασμών, χωρίς ύστερα να επιβεβαιωθεί κάτι. Κάποια στιγμή η μητέρα της κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο κι εκεί παρατηρήθηκε έλλειψη οξυγόνου στο παιδί. Μετά από λίγο, που μετέβησαν οι γιατροί, επανήλθε σε κανονικά επίπεδα.

Οι αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ύστερα από το συμβάν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η Τζωρτζίνα ήταν υγιής μέχρι το περιστατικό τις 11ης Απριλίου 2021, που υπέστη ανακοπή.

Το έγγραφο για τον καρκίνο και η γιαγιά

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό που αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου και είχε γίνει στο παρελθόν. Σχετική μαρτυρία είχε μεταδοθεί στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι έπασχε από καρκίνο σε μία παλαιότερη σχέση της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η μητέρα, μάλιστα, είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο, όμως αυτό αφορούσε τη γιαγιά της, που πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Φεβρουάριο του 2012, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, καθώς είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χρήση χαπιών.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ