Πάτρα: “Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε” – Ανάρτηση με αιχμές της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από τον θάνατο της μικρής Ίριδας, του έξι μηνών βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που βρήκε νεκρή την άτυχη Ίριδα, όπως έχουν αναφέρει η μητέρα των τριών κοριτσιών και η ίδια, έκανε σήμερα μία ανάρτηση που περιέχει αιχμές για τα όσα ακούγονται και γράφονται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, γράφει στα social media ότι “τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι” και “καλεί”: “Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου”.

“Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας. Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε”, γράφει η Δήμητρα Πισπιρίγκου με αφορμή τον χρόνο από τον τραγικό χαμό της Ίριδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στα social media

“Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι.

Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου.

Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας.

Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε.

Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά”, γράφει στην ανάρτησή της και συνοδεύει το κείμενο με ένα βίντεο της μικρής Ίριδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ