Πάτρα: Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στο enikos.gr: «Είδα τα αυτοκίνητα διαλυμένα»

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, όπου έχασε την ζωή του ένας παππούς με το εγγόνι του αλλά και η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Του Μίλτου Σακελλάρη

“Ακούσαμε έναν τεράστιο θόρυβο. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τα αυτοκίνητα διαλυμένα. Αρκετοί έτρεχαν για να βοηθήσουν και φώναζαν….”, είπε στο enikos.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας.

“Το αυτοκίνητο είχε διαλυθεί τελείως. Κάποιοι πήγαν πολύ κοντά να δουν τι συνέβη. Κάλεσα άμεσα την αστυνομία.”, τόνισε , ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ με αυτό που είδε.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πληροφορίες αναφέρουν πως διακομίστηκαν στο ΠΠΝΠ δύο σοβαρά τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα διασωληνώθηκε ενώ τόσο ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όσο και το παιδί ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Τελικά, τα νέα που έρχονται είναι άσχημα, καθώς ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ