Βόλος: «Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη – Την χτύπησα γιατί με ζάλιζε» υποστήριξε ο 28χρονος

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη» υποστήριξε ο 28χρονος που κρατούσε επί χρόνια φυλακισμένη τη σύζυγό του και το παιδί τους σε ένα σπίτι-κολαστήριο στον Βόλο. Σε βάρος του 28χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος

Βόλος: «Η 22χρονη έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή, ο 28χρονος χτύπησε κι εμένα» λέει γειτόνισσα του ζευγαριού

Η 22χρονη, που φιλοξενείται πλέον με το παιδί της σε δομή φιλοξενίας στον Βόλο, φοβάται ότι ο 28χρονος θα την βρει και θα την σκοτώσει, αν δεν προφυλακιστεί μετά την απολογία του την Τρίτη.

Ο 28χρονος, μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυρίστηκε ότι δεν κρατούσε τη σύζυγό του φυλακισμένη στο σπίτι τους, αλλά παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε την περασμένη Πέμπτη,

Βόλος: Μαρτυρίες ότι ο 28χρονος χτυπούσε και το 2,5 ετών παιδί του – Παρακολουθούσε από κάμερα την σύζυγό του

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με εκνεύριζε γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν είχαμε λεφτά. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μόνο την Πέμπτη τη χτύπησα γιατί με ζάλιζε να φύγουμε για Αγγλία», δήλωσε ο 28χρονος.

Αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

Αυτό είναι το «κολαστήριο» της 22χρονης στον Βόλο – «Δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι» λένε οι γείτονες

«Θα την σκότωνε αν δεν μπαίναμε στη μέση»

Στην εκπομπή μίλησε και η κα Νίκη, η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, και η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον 28χρονο.

«Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί έξω στην αυλή. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι την σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα κι άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία».

Η γυναίκα με το που συνελήφθη ο σύζυγός της, έπεσε στην αγκαλιά της γειτόνισσας της και με κλάματα της είπε ότι την έσωσε. «Της είπα “εγώ είμαι εδώ, δεν θέλω να φοβάσαι”. Μου είπε ότι πήγε να τη στραγγαλίσει και ότι την απείλησε με μαχαίρι. Αν δεν πηγαίναμε θα τη σκότωνε και θα είχαμε μια ακόμα γυναικοκτονία», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ