ΠΑΣΟΚ: Τέρμα η διαπλοκή και η αδιαφάνεια – Η απάντηση της Ελληνικής Λύσης

Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κριτική κατά της κυβέρνησης για τη καταγγελλόμενη σύμπραξη της ΝΔ με την Ελληνική Λύση στην πρόσφατη συνεδρίαση για την ΑΔΑΕ. Αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤVXS στο όποιο, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, « κάνει λόγο και για εν… υπνώσει φορολογικές εκκρεμότητες του από το 2017, οι οποίες σημειωτέον παραγράφονται στα τέλη του έτους».

Σημειώνει ότι « όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπόγεια συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη –Βελόπουλου για να αλλάξουν οι συνθέσεις του ΕΣΡ και της ΑΔΑΕ εξυπηρετώντας αμφότεροι -ως φαίνεται- τα συμφέροντα τους. Ο μεν Πρωθυπουργός ενδιαφερόμενος να καλύψει τα έργα και τις ημέρες του παρακράτους του Μαξίμου και ο δε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι « Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ αν ο κ. Βελόπουλος είχε χρησιμοποιήσει αθέμιτη και παράνομη μέθοδο για να αποφύγει την πληρωμή του ΦΠΑ, που αναλογούσε σε πωλήσεις κεραλοιφών και γιατί η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει, αλλά αντίθετα κινδυνεύει να τεθεί στο αρχείο» και καταλήγει: «Τέρμα η διαπλοκή και η αδιαφάνεια!»

Ελληνική Λύση: Το ΠΑΣΟΚ αντί να συκοφαντεί, ας αποπληρώσει τα 400 εκατ. «θαλασσοδάνεια»

«Το ΠΑΣΟΚ χωρίς να χάσει χρόνο συντάχθηκε με τους νεοναζί και τους παρακρατικούς στον χορό της συκοφαντίας και του ψεύδους κατά του Κυριάκου Βελόπουλου! Το ΠΑΣΟΚ αντί να συκοφαντεί, ας αποπληρώσει τα 400 εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που σκανδαλωδώς έχει λάβει και τα πληρώνουν με το αίμα τους οι Έλληνες!, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Μιλάει ποιος; Το ΠΑΣΟΚ της SIEMENS, του Καλατράβα και εσχάτως, της HUAWEI! Μιλάει το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει το 61% των νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας, όντας το απόλυτο δεκανίκι της καταστροφικής διακυβέρνησης Μητσοτάκη!» σημειώνει η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη, παιδιού του κομματικού σωλήνα, ο οποίος έχει περιουσία αλλά κανείς δεν ξέρει από πού, αντί να συκοφαντεί την μόνη πολιτική δύναμη που κάνει πραγματική αντιπολίτευση, οφείλει πλέον να απαντήσει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν με την HUAWEI. Είναι εν τέλει οι σχέσεις του με ξένες δυνάμεις που τον έθεσαν υπό παρακολούθηση ή κάποιες “προσωπικές του στιγμές”, προκειμένου να τον εκβιάσουν, όπως ο ίδιος είπε, αλλά ποτέ δεν διευκρίνισε; Υπηρετείτε ξένες δυνάμεις κύριε Ανδρουλάκη ή είστε εκβιάσιμος λόγω προσωπικών στιγμών; Οφείλετε επιτέλους να απαντήσετε!».

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Ανδρουλάκη, δεν μιλάνε για σχοινί. Στο σπίτι του “μεγαλύτερου μπαταχτσή”, του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, δεν μιλάνε για ανύπαρκτα χρέη άλλων. Επειδή η Ελληνική Λύση παραμένει θεσμική και ασκεί πολιτική εντός Κοινοβουλίου, όχι στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών και στα μπουντρούμια των νεοναζί, προτείνουμε στον κύριο Ανδρουλάκη να οργανώσουμε μία συζήτηση στη Βουλή για δύο θέματα: Για τη φοροδιαφυγή και την πολιτική διαφθορά και δεύτερον, για την βία έναντι των γυναικών και των παιδιών», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ