Πανόρμου: Η στιγμή που 60χρονος επιτίθεται και φιλά 20χρονη στη μέση του δρόμου – Δείτε βίντεο

Μια 20χρονη περπατούσε αμέριμνη στην Πανόρμου όταν ένας 60χρονος άνδρας με χαρτοφύλακα την σταμάτησε για να την ρωτήσει κάτι και ξαφνικά την άρπαξε από τους ώμους και άρχισε να την φιλάει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του STAR, η 20χρονη τα «έχασε» και τότε ο άνδρας τής επιτέθηκε δεύτερη φορά. Στη συνέχεια ο άνδρας, σαν να μην συνέβη κάτι, διέσχισε την Πανόρμου μιλώντας στο τηλέφωνό του, ενώ το κορίτσι έτρεξε σε σημείο όπου βρίσκονταν οι φίλοι της και τούς περιέγραψε το περιστατικό.

Έπειτα από λίγη ώρα ο δράστης επέστρεψε και μπήκε σε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών. Εκεί τον εντόπισαν οι φίλοι της 20χρονης και αρχικά τού ζήτησαν εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος στεκόταν στον γκισέ αμέριμνος, έτοιμος να ρίξει ένα δελτίο. Οι φίλοι της 20χρονης τον πλησίασαν και του ζήτησαν τον λόγο.

Στο βίντεο φαίνεται και η στιγμή της επίθεσης αλλά και το ξύλο που έφαγε από τους φίλους του θύματος μέχρι να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος πάνω που νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, πλήρωσε, πήρε τα δελτία του και βγήκε από το κατάστημα. Oι φίλοι της 20χρονης εξαγριωμένοι του επιτέθηκαν ξανά.

Στη συνέχεια ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, όπου στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν πορνογραφικό υλικό και συγκεκριμένα γυμνές φωτογραφίες γυναικών.

Το κινητό του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση. Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» και για «κατοχή πορνογραφικού υλικού», και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ