Παλλήνη: Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια ιδιοκτήτη σπιτιού, ενώ συνεργοί τους κρατούσαν τσίλιες – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από το επεισόδιο με τους ληστές, που ξυλοκόπησαν έναν 53χρονο άνδρα στην Παλλήνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (2/1/2024). Δύο ληστές βρέθηκαν σε ρόλο τσιλιαδόρου, ενώ δύο άλλοι συνεργοί τους μπήκαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους του σπιτιού, ξαφνικά είδαν τον 53χρονο να μπαίνει στο σπίτι. Στη θέα του ιδιοκτήτη και προκειμένου να διαφύγουν του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και τον ξυλοκόπησαν. Ο 53χρονος μετέβη σε εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που μετέδωσε το Star, διακρίνεται το εξωτερικό του σπιτιού του 53χρονου. Καταγράφονται οι δύο διαρρήκτες, να περιπολούν σε ρόλο τσιλιαδόρου. Κάποια στιγμή περνάει και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος ανεβαίνει στο διαμέρισμα και έρχεται αντιμέτωπος με τους άλλους δύο ληστές.

Αφού τον ξυλοκοπούν άγρια, οι δράστες φαίνεται πως πήδηξαν από το μπαλκόνι και έσπευσαν στη γωνία, όπου τους περίμενε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το βίντεο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ