Παλαιό Φάληρο: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον «βιαστή με το τατουάζ»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι, με αφορμή  την υπόθεση του επονομαζόμενου «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.

Στην Αλβανία

Ο 45χρονος έφυγε από την Ελλάδα και πέρασε στην Αλβανία από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, τέσσερις ημέρες μετά την απόπειρα βιασμού της 24χρονης και τον βιασμό της 34χρονης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, Τρίτη, αναμένεται να εκδοθεί από την εισαγγελία διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του. Στην Αλβανία οι αστυνομικοί μετέβησαν στο πατρικό του σπίτι που είναι ερμητικά κλειστό. Εκεί είναι και ο αδελφός του, με τον οποίο έχουν να μιλήσουν έξι χρόνια.

Γείτονες τον περιγράφουν ως ένα άτομο με ιδιαίτερη συμπεριφορά που δημιουργούσε προβλήματα. Όπως υποστηρίζουν πριν από μερικούς μήνες κάποιοι τον αναζητούσαν στο σπίτι του, γιατί φέρεται να είχε παρενοχλήσει ακόμη μία γυναίκα.

Ο βιασμός και η απόπειρα βιασμού έγιναν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα του, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του, με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και κάνοντας έρευνες πόρτα-πόρτα στην περιοχή, όπου έγιναν τα δύο χτυπήματα. Στις 28 Οκτωβρίου χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, όπου η μητέρα του ήταν μόνη της.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι, όπου βρήκαν και ναρκωτικές ουσίες. Επίσης, εντόπισαν στο κινητό της μητέρας μία φωτογραφία του 45χρονου και από το χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει ταυτοποίησαν ότι αυτός ήταν ο δράστης. Σημειώνεται ότι ο ίδιος δεν έχει δημοσιεύσει στο Facebook κάποια φωτογραφία με το επίμαχο τατουάζ.

Αφού έγινε η πρώτη ταυτοποίηση, ακολούθησε η συλλογή δειγμάτων προκειμένου να «κλειδώσει» και η ταυτοποίηση με dna. Τελικά, προέκυψε ότι σε αυτόν ανήκει το dna που εντοπίστηκε στο σώμα της βιασμένης γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ