Παλαιό Φάληρο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» είχε κακοποιήσει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι του – Αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη

Μαρτυρίες για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου αναφέρουν ότι είχε χτυπήσει και κακοποιήσει μια γυναίκα στο σπίτι του πριν από έξι μήνες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο βιαστή που είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο και ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διέμενε αναφέρουν πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα, η οποία χρειάστηκε την βοήθειά τους για να σωθεί.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πριν από έξι μήνες είχε καταφέρει να παρασύρει μια γυναίκα στο σπίτι του. Εκεί, την κακοποίησε και την τραυμάτισε σοβαρά. Η γυναίκα γλίτωσε καθώς οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν το ασθενοφόρο. Μάλιστα, το γεγονός αυτό, επιβεβαίωσε και η μητέρα του 45χρονου βιαστή, η οποία ωστόσο έλειπε από το σπίτι.

Παλαιό Φάληρο: Δίπλα από το σπίτι του οι επιθέσεις

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, πραγματοποίησε τις επιθέσεις σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του, εκεί όπου μένει μαζί με την μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τον χωρισμό του από την σύζυγό του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά, ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στην μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα. Όπως λένε, είχε προκαλέσει αρκετές φασαρίες στην πολυκατοικία. «Το καλοκαίρι ήρθαν κάποιοι και είχαν σπάσει την πόρτα του σπιτιού του» είπε μια γειτόνισσα, ενώ μια άλλη ανέφερε πως πριν από έναν μήνα «χτύπησε την μητέρα του και τα έσπασε όλα μέσα στο σπίτι».

Εξάλλου, όπως πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr, ο 45χρονος κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή βία, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του σε βάρος της μητέρας του.

Η ζωή της ήταν ένα μαρτύριο ωστόσο δεν είχε βρει το κουράγιο να καταγγείλει στην αστυνομία το ίδιο της το παιδί. Τώρα, όμως, αποκάλυψε τα όσα βίωνε στους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σπίτι της μετά την ταυτοποίηση του 45χρονου.

«Τα τελευταία 4 χρόνια που χώρισε ζούσε μαζί της, της φερόταν πολύ άσχημα. Όπως μου είπε την κατέστρεψε. Της έπαιρνε τα χρήματα από τη δουλειά της, την χτυπούσε. Τον περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα και αυτό δεν είναι εύκολο για μια μητέρα», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Αυτό που μας σόκαρε είναι ότι μας είπε πως “δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ”, ότι “εγώ δεν έχω πλέον γιο, για μένα θεωρείται νεκρός”. Είπε ότι “τον έχω διαγράψει και τον “κλαίω” πια σαν νεκρό”.  Ζούσε ένα μαρτύριο, αλλά έβαζε το κεφάλι κάτω και συνέχιζε» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”.

Πού βρήκε καταφύγιο ο 45χρονος βιαστής όταν κατάλαβε ότι στενεύει ο κλοιός

Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, μέχρι να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του 45χρονου στα ΜΜΕ, εκείνος είχε προλάβει να βρει καταφύγιο στο πατρικό του σπίτι στην Αλβανία. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, πέρασε από το συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, δηλαδή 4 μέρες μετά τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού.

Στην Αλβανία, σύμφωνα με την δημοσιογράφο,  έχει κάποιον συγγενή που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα, ο οποίος τον βοήθησε. Επίσης, φέρεται να πήγε και σε σπίτια άλλων συγγενών και φίλων, κυκλοφορώντας με άνεση. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι το Σάββατο, Αλβανοί αστυνομικοί πήγαν στο πατρικό του σπίτι, σύμφωνα με την μητέρα του 45χρονου. Ωστόσο, δεν γνωρίζει, εάν κρατείται για κάποιο αδίκημα ή παραμένει ελεύθερος μέχρι να βγει το ένταλμα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι αισιόδοξοι για τον εντοπισμό του, καθώς είναι ήδη σε μια άτυπη συνεννόηση με τις αρμόδιες αλβανικές αρχές. Σημειώνεται ότι έχει γίνει αίτημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 45χρονου και φωτογραφίες του, ενώ το αργότερο την Τρίτη αναμένεται το ένταλμα σύλληψης.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ