Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στο Παγκράτι με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του. Ειδικότερα, λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην οδό Μουσούρου.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανέσυραν απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ που απέκλεισε την περιοχή, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.
Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε ξένες πινακίδες και η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι πρώτες πληροφορίες είναι πως το θύμα που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού είχε κατάγματα στα άκρα του και έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εκληματική ενέργεια.
Δείτε το βίντεο:
Καλλιακμάνης: Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια