Οργή για τη χυδαία ανάρτηση δικηγόρου που εύχεται να καούν Εκάλη και Καστρί

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media για τις αναρτήσεις της δικηγόρου Σταυρούλας Τομαρά η οποία, μεταξύ άλλων, εύχεται να καούν περιοχές της Αττικής για να πέσει η κυβέρνηση. Πρόκειται για την πρώην δικηγόρο των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που το 2016 κατέφυγαν στην Ελλάδα, ενώ η ίδια δηλώνει στον λογαριασμό της στο Twitter ότι ήταν στο παρελθόν και σύμβουλος υπουργού Εθνικής Άμυνας.

“Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη Κυβέρνηση” έγραψε σχολιάζοντας μια ανάρτηση χρήστη του Twitter για τις καταστροφικές φωτιές. Το συγκεκριμένο χυδαίο tweet, όπως είναι λογικό, προκάλεσε οργή, με “βροχή” αρνητικών σχολίων.

Όμως, παρά τον χαμό, εκείνη συνέχισε τα tweets μίσους.

“Όλες οι δυνάμεις και τα πυροσβεστικά έσπευσαν μόλις η φωτιά θα περνούσε την Εθνική οδό για να μην καεί η Εκάλη και το Καστρί. Καίγονται όμως οι Αφίδνες….περιοχή μικρομεσαίων και φτωχών αλλά δεν πειράζει γιατί δεν είναι Εκάλη. Η υποκρισία των φιλελεφτ τρολ εδώ ξεχειλίζει” έγραψε, ενώ σε άλλη ανάρτησή της ανέφερε: Υπάρχουν τραυματίες από τις φωτιές και θα υπάρξουν και νεκροί. Εσείς της Εκάλης και του Καστρίου ευτυχώς που δεν καήκατε σας όλους τους άλλους γύρω σας. Σας προφύλαξαν…”

“Έπιασε τον πόνο τα τρόλ και τους Κυβερνητικούς της ΝΔ για να μην καούν τα σπίτια τους στην Εκάλη. Το δικαστικό φάκελο για το Μάτι για τον έχουν ξεχασμένο στα συρτάρια; Για να τον ανταλλάξουν με πολιτικές εξυπηρετήσεις με το ΣΥΡΙΖΑ;” σημείωσε η Σταυρούλα Τομαρά, συνεχίζοντας το παραλήρημα.

“Αυτοί που είχαν αναλάβει τους *8* Τούρκους στρατιωτικούς μετά από εμένα ,είχαν συνεννοηθεί να τους μεταφέρουν για να μείνουν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα. Όταν ξέσπασε η φωτιά στο ΜΑΤΙ, η λεωφόρος αποκλείστηκε για να περάσουν τα 7 τζίπ της ΕΥΠ που μετέφεραν τους *8* από τα ΚΑΑΥ.

Αναζητήστε γιατί κάηκαν 102 άτομα στο ΜΑΤΙ και γιατί έκλεισαν τη Λεωφόρο και θα προσεύχομαι να με καλέσει Εισαγγελέας να καταθέσω, ΠΡΙΝ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα κάνουν πλακάκια για τις φωτιές” έγραψε σε άλλες αναρτήσεις της.

Έπειτα από όλα αυτά, υποστήριξε ότι δέχεται διαδικτυακό bullying για να κατεβάσει την ανάρτησή της για το Καστρί και τη Εκάλη και έκανε λόγο για… παρερμηνεία των όσων έγραψε. Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ήταν μεταφορικό!

“Επειδή μου λένε ότι έχει γίνει κάποιος χαμός στην Ελλάδα και έχω δεχτεί αρκετά εξυβριστικά και ‘προειδοποιητικά’ τηλεφωνήματα για να κατεβάσω την ανάρτηση με την Εκάλη και το Καστρί, διευκρινίζω α) ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό (δυτικά της Ελλάδας) και θα ενημερώσω τις αρχές για το cyberbullying ώστε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως η ποινική διαδικασία β) δεν συνηθίζω να κατεβάζω αναρτήσεις μου στα ΜΚΚ και

γ) διευκρινίζω, γιατί παρερμηνεύτηκε το νόημα της ανάρτησης μου. Ήταν μεταφορικό. Η αναφορά σε Εκάλη και Καστρί αφορούσε τόπους που τυγχάνουν επιλεκτικής αστυνόμευσης, φύλαξης και πυροπροστασίας λόγω πολιτικών επιρροών και όχι λόγω θεσπισμένων κριτηρίων αξιολόγησης/επικινδυνότητάς”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ