Ομόνοια: Συγκλονίζει η γυναίκα που βιάστηκε από τον 63χρονο το 1998 – «Να σαπίσει στη φυλακή»

Η γυναίκα, η οποία το 1998 βιάστηκε από τον παιδόφιλο, που συνελήφθη το Σάββατο στην Ομόνοια, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος την προσέγγισε «μέσω αγγελίας για μπέιμπι σίτερ».

Ομόνοια – Πατέρας 14χρονης για τον 63χρονο: Στο τέλος τον έσωσα γιατί είχε μαζευτεί κόσμος

Τότε ήταν 35 ετών και έψαχνε για δουλειά. Είδε την -ψεύτικη όπως αποδείχθηκε- αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για μπέιμπι σίτερ και πήγε στο σπίτι του. «Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι, κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια”, με πέταξε στο κρεβάτι και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια» περιέγραψε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη με αυτό που έγινε, με είδε μία κυρία και με πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν» πρόσθεσε.

Ομόνοια: «Ο 63χρονος πετούσε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό» – «Δεν πάει άλλο» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του βιαστή της της πρόσφερε λεφτά για να μην κάνει μήνυση, αλλά εκείνη δεν τα δέχτηκε. «Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο παιδί. Να πεθάνει. Μπορεί να γίνει κάτι και να πεθάνει; Να κοπούν τα χέρια του. Να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Μακάρι να πάω να τον πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια και ας πάω φυλακή» κατέληξε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ