Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητό της – «Όλων το μυαλό κάπου πάει…»

Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή της Breakfast@star το πρωί της Τρίτης.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR, με αφορμή το θέμα για τον stalker που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, θυμήθηκε μια δική της δυσάρεστη εμπειρία.

Όπως είπε η Ελένη Χατζίδου, το φθινόπωρο του 2017 άγνωστος είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της. «Δεν είχα δει το θέμα αυτό στη σκαλέτα, αλλά εμένα μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση, γιατί δε βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτόν τώρα (στην περίπτωση της Τέιλορ Σουίφτ) έκατσε και το είπε μόνος του και τον βρήκανε. Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δε μένουν στα λόγια», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2017 στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε τότε η Ελένη Χατζίδου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε η επέμβαση δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής, με το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας να γίνεται στάχτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ