Νίκος Ανδρουλάκης: Τα παϊδάκια, o Ψαραντώνης, και το «I love him» Αμερικανίδας τουρίστριας – ΒΙΝΤΕΟ

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα μετά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης: Ας τελειώσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς στα εθνικά μας θέματα, οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας

Με χαλαρή διάθεση και αρκετές δόσεις χιούμορ ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στην κεντρική αγορά της πόλης, μιλώντας με τους τοπικούς εμπόρους αλλά και περαστικούς.

Τα παϊδάκια και οι… ψήφοι

Ανδρουλάκης για Ροδόπη: Μητσοτάκης και Τσίπρας να αφήσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρασε και έξω από ένα ιστορικό κατάστημα εστίασης που φημίζεται για τα παϊδάκια του. Σύμφωνα με το cretapost.gr, μόλις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τον είδε, βγήκε έξω από το κατάστημα να τον χαιρετήσει, ενώ τον παρότρυνε να κάτσει να τον κεράσει παϊδάκια. Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν άμεση λέγοντας πως «Δεν ήρθα να πάρω παϊδάκι αλλά να πάρω ψήφο. Παϊδάκι μετά τις εκλογές».

Νίκος Ανδρουλάκης Ηράκλειο Ψαραντώνης Νίκος Ανδρουλάκης Ηράκλειο Ψαραντώνης

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Οι ευθύνες για ενδεχόμενες τρίτες εκλογές τον Αύγουστο θα βαρύνουν τον κ. Μητσοτάκη

Η ενθουσιασμένη τουρίστρια

Ανάμεσα στον κόσμο που χαιρέτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου ήταν και μία τουρίστρια από τις ΗΠΑ. Η γυναίκα είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι είναι από την Πενσυλβάνια και βρίσκεται στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Μόλις συνειδητοποίησε ποιος ήταν δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή τύχη στον αγώνα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της ανέφερε πως βρίσκονται στην ίδια πλευρά με τον πρόεδρό τους, στη Σοσιαλδημοκρατία. «Ι love him» (τον αγαπώ) είπε η τουρίστρια, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης απομακρυνόταν.

Η συνάντηση με τον Ψαραντώνη

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε σε ένα μαγαζί όπου καθόταν ο «Ψαραντώνης», ο οποίος βρίσκεται στην τιμητική, τελευταία, θέση στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαιρέτησε τον Ψαραντώνη χαρακτηρίζόντάς τον ως γνήσιο απόγονο της Κρητικής Τέχνης με τους παρευρισκόμενους να προτείνουν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να βάλει στις επόμενες εκλογές τον Ψαραντώνη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ