Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ρέντη: Φωτιά σε αποθήκες μεταφορών στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου σε αποθήκες μεταφορών στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Λίγα λεπτά μετά τις 5 το πρωί η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Βόλος: 41χρονος επιτέθηκε και χτύπησε με ξύλο και μαχαίρι 68χρονο στον Αλμυρό

Ακόμη ένα περιστατικό βίας συνέβη στον Βόλο αυτή τη φορά με τον διαπληκτισμό δύο ανδρών.

Με τις κατηγορίες της εξύβρισης, απειλής και πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών συνελήφθη ένας 41χρονος στην Αγία Τριάδα Αλμυρού, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο συλληφθείς, μετά από διαπληκτισμό με έναν 68χρονο, με αφορμή προσωπικές τους διαφορές σχετικά με αγροτικό δρόμο, τον εξύβρισε και του προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον στο πόδι με ένα ξύλο, ενώ παράλληλα κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι του, από το οποίο ο 68χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κ.Υ. Αλμυρού.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Αλμυρού.

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Μηχανή συγκρούστηκε με βαν – Νεκρός πατέρας ενός παιδιού

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, και συγκεκριμένα στο ύψος των Σαβαλίων, στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Revoil.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ένας 43χρονος άνδρας βρήκε σχεδόν ακαριαίο θάνατο, όταν το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα τύπου βαν.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο δικυκλιστής διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Δυστυχώς όμως, ήταν πολύ αργά.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργείται από την Τροχαία Ήλιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, όμως ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στη Γαστούνη. Ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Γκύζη: Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην Πυροσβεστική έπειτα από κλήση που δέχτηκε για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Πολυζωίδου στο Γκύζη.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι Πυροσβέστες εντόπισαν σορό αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Άγρια συμπλοκή στο Χαλάνδρι – Δύο ανήλικοι τραυματίες, 9 προσαγωγές

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι με τραυματίες. Έχουν σημειωθεί και προσαγωγές.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι μεταξύ δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο μαθητές με μαχαίρι, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι τραυματίες είναι ανήλικοι. Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νοσηλεία.

Σεισμός 4,3 ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στις 23:12 στον θαλάσσιο χώρο 38 χιλιόμετρα δυτικά – νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 8,5 χιλιόμετρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ