Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Εργατικό ατύχημα στον Πειραιά: 50χρονος έπεσε σε δεξαμενή του λιμανιού – Ανασύρθηκε τραυματισμένος

Παρ ολίγον τραγωδία στον Πειραιά, έπειτα από πτώση 50χρονου άνδρα σε δεξαμενή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο enikos.gr, το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πύλη Ε2, με τον 50χρονο άνδρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να πέφτει σε δεξαμενή.

Χρειάστηκε η συμβολή της ΠΥ, η οποία έσπευσε στο σημείο και ανέσυρε τον άτυχο άνδρα από τη δεξαμενή, παραδίδοντας τον στο ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Θεσσαλονίκη: Στην ταβέρνα με το tablet – Προτίμησε το Μουντιάλ από τα… κοψίδια

Μία παρέα στη Θεσσαλονίκη έκατσε σε ταβέρνα, ώστε να φάει και να περάσει ποιοτικό χρόνο μεταξύ της, ωστόσο ένας εξ αυτών φάνηκε να μην τον ενδιαφέρει και τόσο η επικοινωνία με τους οικείους του, αλλά το Μουντιάλ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Κατάρ.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα grtimes.gr, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τοποθέτησε σε μικρότερο τραπέζι – που αφήνουν συνήθως οι πελάτες τα «ψιλά» (π.χ. αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λάδι, νερό) – ένα τάμπλετ ώστε να μη χάσει δευτερόλεπτο από την αναμέτρηση Αργεντινής – Κροατίας που λάμβανε χώρα εκείνη την ώρα, στο πλαίσιο της φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι φίλοι του και οι πελάτες από τα γύρω τραπέζια απολαμβάνουν την έξοδο τους στην ταβέρνα τρώγοντας και ακούγοντας πολύ ωραία μουσική, ενώ εκείνος κουνάει τα χέρια και τα πόδια του «ζώντας» σε υπερβολικό βαθμό το ποδοσφαιρικό παιχνίδι… λες και είναι μέσα στο γήπεδο και ζει την καυτή εμπειρία του Μουντιάλ.

Χίος: Τροχαίο με απεγκλωβισμό στο δρόμο του αεροδρομίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν τις 23:00, στην παραλιακή οδό Χίου-αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γυναίκα οδηγός, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε χαντάκι λίγο μετά τα φανάρια της Φάρκαινας, από όπου ξεκινούν τα έργα στο οδικό δίκτυο λόγω του έργου του αεροδρομίου.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής έγινε απεγκλωβισμός της οδηγού, μόνη επιβάτης στο αυτοκίνητο, η οποία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου όπου υποβάλλεται σε ακτινολογικό έλεγχο.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον Εύοσμο – Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με θύμα μία γυναίκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr περίπου στις 19:30 ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Καραολή και Δημητρίου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε μια 56χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξαναχτύπησε: Ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Παύλος Χαϊκάλης προκάλεσε σάλο σχετικά με την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο ηθοποιός φαίνεται να μην επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και θέλησε να… ξαναχτυπήσει. Αυτή τη φορά επέστρεψε με την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη της Εύας Καϊλή.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις είναι πως αυτή τη φορά έκανε ξεκάθαρο πως θα ασχοληθεί μόνο με τον χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς, όπου εμπλέκεται το όνομα της πολιτικού.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού.

Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε, μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός 69χρονος που έπεσε με το φορτηγό του σε γκρεμό

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Άρτας – Ροδαυγής στο ύψος του Έλατου Κορφοβουνίου Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό οδηγούσε ένας 69χρονος ημεδαπός, ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για την ανάσυρση της σορού έγινε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Νεκρή μία ανήλικη έπειτα από σφοδρό τροχαίο

Τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στην Χαλκίδα, με μία ανήλικη να χάνει την ζωή της σε σφοδρό τροχαίο.

Σύμφωνα με το evima.gr, στην περιοχή Καμάρες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Για μία ανήλικη που επέβαινε στο ΙΧ, η σύγκρουση αποδείχτηκε μοιραία, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε και η αστυνομία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Τροχαίο Χαλκίδα Τροχαίο Χαλκίδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις κατηγορίες σε βάρος του «Μιχάλη»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 57χρονου «Μιχάλη» σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» συνελήφθη μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης, από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Το όνομα «Μιχάλης Ι.» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στα social media.

O 57χρονος, φέρεται να «διαφήμιζε» την 12χρονη σε site με οίκους ανοχής και μέσω αυτού την εξωθούσε στην πορνεία. Έβρισκε βιαστές και λειτουργούσε ως μαστροπός, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη με ένταλμα 57χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων και γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή».

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι διαρρήκτη

Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, με έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να πυροβολεί έναν διαρρήκτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 39χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε με μια κυνηγετική καραμπίνα τον 40χρονο διαρρήκτη, όταν ο τελευταίος παραβίασε το σπίτι και εισήλθε στο εσωτερικό του.

Ο αλλοδαπός διαρρήκτης τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Θρίλερ με αγνοούμενο κυνηγό στο Παναχαϊκό όρος

Κυνηγός αγνοείται στο Παναχαϊκό όρος από το βράδυ της Τετάρτης, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρχών που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τα ίχνη του κυνηγού χάθηκαν αργά το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στο αιολικό πάρκο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην συγκεκριμένη περιοχή έδωσε τελευταίο στίγμα το κινητό τηλέφωνο του 60χρονου κυνηγού.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί ο κυνηγός. Για τον εντοπισμό του επιχειρούν 10 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και σκύλος έρευνας και διάσωσης ως συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ