Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πυροσβεστική, ένα αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 4 πυροσβέστες, οι οποίοι με τη χρήση διασωστικής σειράς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό άνδρα και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.

Χριστουγεννιάτικος… Γολγοθάς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες των εορτών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία όσων ταξιδεύουν και είτε αναχωρούν είτε φτάνουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου επικρατεί χάος στους διαδρόμους παραλαβής αποσκευών αλλά και στις πύλες ελέγχου επιβατών.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr οι ιμάντες παράδοσης των αποσκευών έχουν υποστεί κάποια βλάβη με αποτέλεσμα να έχουν στοιβαχτεί οι αποσκευές και να έχουν πέσει στο πάτωμα του αεροδρομίου.

Παράλληλα, προβλήματα έχουν παρατηρηθεί και στις πύλες ελέγχου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές που δοκιμάζουν την υπομονή των επιβατών.

Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια, καθώς 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα, γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι την ενημέρωσε ο ανήλικος γιος της πως είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα, έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο πατέρα συλλαμβάνοντας τον ανήλικο δράστη.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άνοιξαν τον δρόμο για το μαιευτήριο σε ετοιμόγεννη

Μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας μια ετοιμόγεννη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη έφθασε σε ιδιωτική μαιευτική κλινική με τη συνοδεία δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα (22/12) το απόγευμα όταν μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αισθάνθηκε τους πόνους του τοκετού και λόγω του κυκλοφοριακού χάους που επικρατούσε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, επέλεξε να καλέσει την Άμεσο Δράση.

Δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν να συνοδεύσουν το όχημα στο οποίο επέβαινε η ετοιμόγεννη από την οδό 26ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 6.25 και έφθασαν στην περιοχή της Πυλαίας όπου βρίσκεται η μαιευτική κλινική, σε χρόνο ρεκόρ, στις 6.40.

Η εγκυμονούσα δεν διέτρεξε τον παραμικρό κίνδυνο και είναι απολύτως καλά στην υγεία της.

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας – Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (22/12) στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα ένας οδηγός μηχανής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να κινείται στον δρόμο χωρίς να κάνει κάποιον ελιγμό και στο αμέσως επόμενο πλάνο φαίνεται πως χτύπησε το μπροστινό όχημα.

Ο κόσμος που είδε το τροχαίο έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο και έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Οι Αρχές -σύμφωνα με το MEGA- ερευνούν το περιστατικό, αλλά και το σενάριο ο οδηγός του αυτοκινήτου να εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή μετά τον τραυματισμό του.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ