Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο στην Λαμία: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και κατέληξε στις μπάρες – Δυο σοβαρά τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στον νέο περιφερειακό της Λαμίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 23:00, όταν σε μια μεγάλη στροφή του νέου περιφερειακού (στο ύψος που βρίσκεται η στάνη) ένας οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, μάρκας Citroen Saxo, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να τουμπάρει και να καταλήξει στις μπάρες.

Τροχαίο - Λαμία

Από την εκτροπή τόσο ο 37χρονος οδηγός όσο και ο 28χρονος φίλος του, που ήταν συνοδηγός, εγκλωβίστηκαν μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, γεγονός που ανάγκασε την πυροσβεστική να παρέμβει.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πηγή, τα δύο άτομα ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης του Τμήματος Λαμίας, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και Πυροσβέστες από Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες και Βίντεο από το σημείο

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα στην Έξω Παναγίτσα – Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 14:00 όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βγήκε από παράλληλο δρόμο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το τραυματισμένο άτομο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Θεσσαλονίκη: Ειδική επιχειρησιακή δράση για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποιήθηκε χθες από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε διάφορες περιοχές του δήμου, ελέχθησαν 52 ανήλικοι. Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Χολαργός: Ανήλικοι εισέβαλαν σε σχολείο και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» – Τέσσερις συλλήψεις

Νέο περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων, αυτή την φορά στον Χολαργό. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) τέσσερις ανήλικους, ηλικίας 14 και 13 ετών, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι εισέβαλαν σε σχολικό συγκρότημα και προξένησαν φθορές σε σχολικό εξοπλισμό, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θρανία.

Ύστερα από σήμα του κέντρου και συντονισμένη κινητοποίηση των περιπολούντων δυνάμεων στην περιοχή, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο σχολικό συγκρότημα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω πράξεων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ψυχικό: Συμμορία ανηλίκων τραυμάτισε σοβαρά 15χρονο – Άγρια επίθεση με σκοπό τη ληστεία

Στη σύλληψη δύο ανήλικων για ληστεία κατά συναυτουργία, προχώρησαν το πρωί της Κυριακής (19/11) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). Παράλληλα, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και συνεργού τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι, αφού αποβιβάστηκαν από λεωφορείο προσέγγισαν τρεις ανήλικους (15 και 16 ετών) στο Ψυχικό και χτυπώντας τους με γροθιές και λακτίσματα, τους αφαίρεσαν χρήματα, είδη ρουχισμού και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους ανήλικους δράστες, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο ακινητοποίησαν τους δύο εκ των δραστών, ηλικίας 15 και 16 ετών, και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στον χώρο όπου έγινε το περιστατικό, βρέθηκαν κρυμμένα πίσω από τη ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά το ένα από τα αγόρια που έπεσαν θύματα των δραστών. Ο ανήλικος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 15χρονος δράστης έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπή δικύκλου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κορωπί: Ληστές «μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα – Καρέ καρέ η δράση τους

Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια στο Κορωπί, με σκοπό να αρπάξουν τα χρήματα που υπέθεταν ότι υπήρχαν στα ταμεία, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες από κλειστό κύκλωμα, που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται το αυτοκίνητο των ληστών να χτυπά την γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος, που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα. Ένας από τους δράστες μπαίνει μέσα και αρχίζει να ψάχνει την ταμειακή μηχανή, η οποία όμως ήταν άδεια. Οι δράστες έφυγαν, αλλά μετά επέστρεψαν.

Στο μεταξύ, χτύπησε ο συναγερμός του μαγαζιού και ο ιδιοκτήτης είδε τους δράστες από τις κάμερες. Ευτυχώς, όταν πήγε στο κατάστημα εκείνοι είχαν φύγει κι έτσι δεν ήρθε σε επαφή μαζί τους.

«Υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα στην περιοχή, έχουμε συνέχεια τα ίδια προβλήματα» λέει ο ίδιος του καταστήματος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ