Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ανοιχτά της Καρπάθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 16 χλμ. Ανατολικά, Νοτιοανατολικά της Καρπάθου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 13,1 χλμ.

Πολιτική Προστασία: Συστάσεις ενόψει της κακοκαιρίας τύπου «Π» – Πού και σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Από σήμερα Παρασκευή (03-11-23) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (05-11-23), αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού σε περισσότερες περιοχές της χώρας. Από το απόγευμα της Παρασκευής, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Αρχικά, τα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τις βορειοδυτικές περιοχές, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας με επέκταση των φαινομένων προς τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι.

Πιο αναλυτικά:

Την Παρασκευή (03-11-23)
α. Από αργά το απόγευμα στην περιοχή της Κέρκυρας-Παξών.
β. Από τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Στερεά.

Το Σάββατο (04-11-23)
α. Από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία.
β. Από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία.
γ. τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή (05-11-23)
α. Τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Β. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (04-11-23) μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας τίθεται σε εγρήγορση, ενώ απήθυνε ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΠΠ.

Οδηγίες της ΓΓΠΠ για λήψη μέτρων αυτοπροστασίας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απηύθυνε συστάσεις προς τους πολίτες προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων η ΓΓΠΠ συστήνει στους πολίτες:

* Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

* Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

* Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους

* Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

* Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

* Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

* Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Σε περιοχές που εκδηλώνεται έντονη κεραυνική δραστηριότητα:

Αν βρίσκεστε στο σπίτι

* Μην κρατάτε ηλεκτρικές συσκευές ή το τηλέφωνο διότι ο κεραυνός μπορεί να περάσει μέσα από τα καλώδια. Αποσυνδέστε τις συσκευές τηλεόρασης από την κεραία και την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

* Αποφύγετε να αγγίξετε τις σωληνώσεις των υδραυλικών (κουζίνα, μπάνιο) καθώς συνιστούν καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού.

Αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο

* Ακινητοποιείστε το στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του.

* Μείνετε μέσα και ανάψτε τα προειδοποιητικά φώτα στάσης (φώτα έκτακτης ανάγκης) μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.

* Κλείστε τα τζάμια και μην ακουμπάτε σε μεταλλικά αντικείμενα.

* Αποφύγετε τους πλημμυρισμένους δρόμους.

Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο

* Καταφύγετε σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο διαφορετικά καθίστε αμέσως στο έδαφος χωρίς να ξαπλώσετε.

* Προστατευτείτε κάτω από συμπαγή κλαδιά χαμηλών δέντρων στην περίπτωση που είστε μέσα σε δάσος.

* Μην καταφύγετε ποτέ κάτω από ένα ψηλό δέντρο σε ανοιχτό χώρο.

* Αποφύγετε τα χαμηλά εδάφη για τον κίνδυνο πλημμύρας.

* Μην στέκεστε πλάι σε πυλώνες, γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνικές γραμμές και φράκτες.

* Μην πλησιάζετε μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. αυτοκίνητα, ποδήλατα, σύνεργα κατασκήνωσης κλπ.).

* Απομακρυνθείτε από ποτάμια, λίμνες ή άλλες μάζες νερού.

* Αν είστε μέσα στη θάλασσα βγείτε αμέσως έξω.

* Αν βρίσκεστε απομονωμένοι σε μια επίπεδη έκταση και νιώσετε να σηκώνονται τα μαλλιά σας (γεγονός που δηλώνει ότι σύντομα θα εκδηλωθεί κεραυνός), κάντε βαθύ κάθισμα με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια (ώστε να ελαχιστοποιήσετε την επιφάνεια του σώματός σας και την επαφή σας με το έδαφος) πετώντας τα μεταλλικά αντικείμενα που έχετε επάνω σας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, τίθενται σε εφαρμογή τα επιχειρησιακά σχέδια για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ενώ οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εκδηλωθούν τα φαινόμενα, έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης εφόσον απαιτηθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο

Σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Κορινθιακό κόλπο.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 13 χλμ. Βόρεια, Βορειοανατολικά του Ξυλοκάστρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 12,7 χλμ.

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Μοναστηρίου

Ανακοίνωση για το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία γυναίκα που σημειώθηκε μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου και προσέκρουσε στη μηχανή της άτυχης 40χρονος και σε τρία ακόμα οχήματα, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός και δύο ακόμα άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Μεσημβρινές ώρες χθες (01-11-2023), στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Αναγεννήσεως, αστικό λεωφορείο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και 3 έτερα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και 2 εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

«Τι λέτε ρε παιδιά…» – Τα πρώτα λόγια του οδηγού του λεωφορείου

Σε κατάσταση σοκ ήταν ο οδηγός του λεωφορείου, που παρέσυρε δύο οχήματα αλλά και το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. «Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα». Αυτές φέρεται να ήταν και οι πρώτες του λέξεις, με αρμόδιες πηγές να υπογραμμίζουν στην ιστοσελίδα ThessToday.gr ότι ο 45χρονος οδηγός, ο οποίος έχει εμπειρία άνω των 10 ετών στο τιμόνι, εμφάνισε απώλεια συνείδησης.

Οι αρμόδιες αρχές αναμένουν την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου, ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής, μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι της άτυχης γυναίκας, η οποία επέστρεφε από την δουλειά της. Οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Βίντεο λίγο μετά το τροχαίο-σοκ

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο

Ανακοίνωση για το φρικτό δυστύχημα με μία νεκρή και τραυματίες στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε πριν από λίγο ο ΟΑΣΘ.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου» αναφέρει ο Οργανισμός.

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» καταλήγει ο ΟΑΣΘ.

Ηλιούπολη: Απείλησαν με μαχαίρι δύο ανήλικους και τους αφαίρεσαν τα κινητά

Νέα ένοπλη ληστεία με θύματα τρεις ανήλικους μαθητές, σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πληροφορίες, οι τρεις ανήλικοι έκαναν την βόλτα τους στην πλατεία, όταν τους πλησίασαν τρία άτομα τα οποία κρατούσαν μαχαίρια.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους ανήλικους πρόλαβε και το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο, οι δύο φίλοι του δεν είχαν την ίδια τύχη καθώς οι ληστές τους σταμάτησαν και τους ανάγκασαν να δώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας, ενώ τα θύματα τους ακολούθησαν για λίγα μέτρα και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια, έφθασαν δικυκλιστές της ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής με τους 17χρονους να περιγράφουν τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνδρες της ΕΛΑΣ αναζήτησαν τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν τους εντόπισαν. Την έρευνα για την ένοπλη ληστεία έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηλιούπολης.

Ηράκλειο: 3χρονο παιδί τραυματίστηκε στον αύλειο χώρο του ΠΑΓΝΗ – Κινητό εμπόδιο αναποδογύρισε και το καταπλάκωσε

Ένας σοβαρός τραυματισμός νηπίου σημειώθηκε στον αύλειο χώρο του ΠΑΓΝΗ ειδικότερα κοντά στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου όταν το 3χρονο κατά πληροφορίες παιδί πιάστηκε από κινητό εμπόδιο στάθμευσης  για να παίξει και τραυματίστηκε όταν αυτό το αναποδογύρισε και το καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr μαζί με το παιδί ήταν και ο κηδεμόνας του  ο οποίος είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο όμως δεν πρόλαβε τις γρήγορες κινήσεις του μικρού παιδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί φεύγοντας από τον παιδικό σταθμό που εδρεύει μέσα στο χώρο του νοσοκομείου πιάστηκε για να παίξει στο κινητό εμπόδιο που μοιάζει με «Π». Το εμπόδιο αναποδογύρισε και το χτύπησε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το εμπόδιο χρησιμοποιείται για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα επισκεπτών στο σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί υπέστη κάποιο κάταγμα ενώ επίσης φέρεται να έχει και χτύπημα στο κεφάλι. Το παιδί εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Συνελήφθη 51χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Κουβαλούσε στις αποσκευές της 43 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το απόγευμα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, 51χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από χώρες της Ευρώπης μέσω αεροπορικών οδών και κατόπιν διερεύνησης και ανάλυσης πληροφοριών, αλλά και δημιουργίας προφίλ ατόμων, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Από έρευνα σε 3 αποσκευές που κατείχε η 51χρονη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την άφιξή της με πτήση προερχόμενη από την Ισπανία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 43 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε 7 νάιλον συσκευασίες,
  • το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και
  • κινητό τηλέφωνο

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το Πανεπιστήμιο Πατρών – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμύρες και στο Πανεπιστήμιο Πατρών έφερε η κακοκαιρία που χτύπησε σήμερα το πρωί την ευρύτερη περιοχή προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα foititikanea.gr, o όγκος του νερού που συγκεντρώθηκε στις αίθουσες του πανεπιστημιακού ιδρύματος ήταν μεγάλος.

«Αίθουσες, διάδρομοι, εργαστηριακοί χώροι γεμάτοι νερά! Αναρωτιόμαστε γιατί πέρσι όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνταν αντιπλημμυρικά έργα στην σχολή μας! Πέρσι σε μια παρόμοια συνθήκη με πολλή δυνατή βροχή όπου η σχολή μας πλημμύρισε, έφταιγαν τα γεμάτα φύλλα φρεάτια και ξεκίνησαν να κόβουν δέντρα, τώρα τι φταίει; Αγώνα για να βγει το νερό από την σχολή μας και να καθαριστούν οι χώροι δίνουν οι καθαρίστριες και οι καθαριστές. Αυτές και αυτοί που απολύουν, που τα τελευταία 2 χρόνια ζουν συνεχώς από παράταση σε παράταση της εργασίας τους, που δίνουν αγώνα για να μην ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα, που η παρουσία τους είναι παραπάνω από απαραίτητη κάθε μέρα στις σχολές μας!», αναφέρουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στην ιστοσελίδα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

@foititikanea Πλημμύρισε το Πανεπιστήμιο Πατρών (02/11/2023) #πανεπιστημιοπατρων #κακοκαιρια #πατρα ♬ original sound – Φοιτητικά Νέα®

Σημειώνεται πως ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας σχολίασε κι από την πλευρά του τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπούρας αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Η κακοκαιρία έδειξε τα δόντια της δημιουργώντας μιά σειρά απο προβλήματα στο , στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο σε αμφιθέτρα, γραφεία και εργαστήρια. Οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και το προσωπικό καθαριότητας για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν. Μιά μεγάλη συγγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
“τί με χρὴ σιγᾶν;
τί δὲ μὴ σιγᾶν;
τί δὲ θρηνῆσαι;”
Θρήνος της Εκάβης / Τρωάδες του Ευριπίδη»

Τροχαίο στην Χίο: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα – Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον περιφερειακό δρόμο στη Χίο, όπου αναποδογύρισε πυροσβεστικό όχημα.

Όπως μεταδίδει το chiosin.gr, το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πυροσβέστες, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Από το Τμήμα Τροχαίας Χίου διενεργείται προανάκριση για ατύχημα, ενώ τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ